Özel mesajla oy istemek

Konu sahibi son olarak 3046 gün önce görüldü
A19130004.jpg

Yüreğin varsa, adam gibi çıkıp açıklarsın.

benden oy isteyen üyeler tam listesi.....
konuyu takipte kalın....

Ciddi mi bu ya, şok oldum..
Ne insanlar var.

İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü müydü neydi işte anlayın siz:liv:

2 paket makarnaya evet diyebilirim.p

Ne var yani uc bes arkadasimizdan minicik tatlis bir ricada bulunduysak aaaa ashdfsjs
Radyoda ilan bile verdim be:aeg: ben kazanicam tabii, benim hakkim, bana oy verceksiniz bana bana bana xd

bugün bana yarın sana oy iste vereyim önce bir şeylere aday olmam lazım sanırım neyse ljlfbgk

Haydaa bu seferki 4 kişi vakasında yer almamak üzdü beni. MESAJ KUTUNA BAK BRE ZINDIK!!

Çekilin bu konu bizeee açılmışşşş
Ben ve Bardak bi çekişmeye girmiştik nick konusunda anket yapıcaktık ve yaptık
Ama çekişme şartlarında her türlü oy toplama serbestliği kılmıştık bütün foruma özel mesaj profil mesajı oy sabote etmesi hepsini yaptım ve yaptı valla :D
Şimdi derdiniz ne sizin dökülün bakim

Hea ya alt tarafı oy istedik sanki borç para istemiişiz gibi şekildn şekile girenlerde vardı :D

Bana oy verenlere laf etme olm
Vermeyenlere istediğini diyebilirsin :p

Yuh velet sen oy versen ne vermesen ne millettin arkasındnda böyle yalancılık yapıyorsun demekki , üye ipucu konusundaki saçma davranışlarından dolayı hak ettiğn gibi davrandım hatta hatırlarsan mesaj atmıştım

Kendini nimetten sayıp havalı gözükmek için beni kullanma Ophelia

Oy isteyenler hala yazmadı bu konuya.... o 4 kişi kendisi itiraf ederse eğer o rezil mesajları paylaşmicam söz veriyorum... akşama kadar vaktiniz var...

yine neyi oyluyoruz? bana kimse gelmedi, demek ki oyumun hiçbir değeri yok.adlşfaj

bkz --> sadece başlığı okuyup mesaj atmak (vardı böyle bir konu)

Oylamaya ilişkin bir konu yok son zamanlarda. Olsaydı da zaten konudan önce nickler ön plana çıkardı. :)

Özel mesajla birisi bana üye sözlüğüme yorum yapar mısın, ana sayfaya düşsün demişti.
Samimiyetim, arkadaşlığımda yoktu.İlginçti.

Geri