Özel mesajla oy istemek

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü
Demin biri yazmış. Üyelerin oylarıyla belirlenen yarışma tarzı etkinliklerde yapılan şey. Kaldı mı öylesi ya? :p İsim verin, kalabalık içinde parmakla gösterip, kınayalım o arkadaşları.

JovialSandyDowitcher-size_restricted.gif

Az önce şey etmiştim, varmış öyleleri hala. Ama yinede fazla şey etmeyin utanmasınlar.

Bi vakitler üye Sözlüğüne yazmamiz için mesaj atarlardi hey gidi heyyy hgjgjfhdh

Bardak nickli üyenin bana kıl olma sebebidir. Oy istemişti mesaj atıp,bende gereken cevabı verince bana sarmaya başladı :D

Birisinin kendisine oy istemesi gayet doğaldır, makul de karşılanabilir; ama Allah kimseye kendi kendine oy verme ezikliğine düşürmesin. Evet, böylesi de var forumda.

bkz: tamam olum en birinci sensin

İsimsiz gıybetler :liv:
Olsun buna da şükür :krn:

Seçim kampanyası gibi mi yani :D Seçim vaatlerini dinlemeden oy kullanmıyorum :sırıt:

Yani yapmasanız daha iyi tabi ama yapıyorsanız da inşallah seçilirsiniz :sırıt: Çünkü emek yani asdjklş Bence yine de yapmayın, yapmıyorsunuzdur değil mi bence yapmasanız daha iyi :aeg:

Bana bir paket makarna verenin 40 yıl seçmeni olurum.

özel mesajla oy mu istenir lan watsapa geçecek kadar samimi olduysanız watsapdan isteyin sıkıntı çıkmasın ksjdks

Buraya kendini aşırı kaptırmıştır şurda bi şey olsam ne olmasam ne

Evet o benim! :D
Gidip herkese tek tek mesaj attım ama hepsi yürü git işine dedi kovdu beni, mahcubum ve üzgün. :(

Bana her şey de, Yılbaşı deme.

itiraf ediyorum konu sahibinden oy istediğim için açtı bu konuyu reddetti tabi. Üstüne oynayacağım bundan sonra her mesajında laf sokacağım ugrasacagim seninle bittin sen.

Not ; Kulis çalışmalarım devam edecek :D

Benden biri yorum istedi konusuna
güldüm bende hani esprisine diyordur diye baktim gulmedi ciddiymiş:liv:

Benden 4 kişi istedi, isimleri yazıcam buraya 1-2 saat sonra...

Geri