Özel Karakter Analizi İsteyenler !!

Konu sahibi son olarak 4261 gün önce görüldü

Acaba doğru mu bunlar merak ediyorum ?

Gerçekten muazzam bir hayal dünyanız var.
Baban senin için zengin bir karaktere sahip fakat aranızda bazı uçurumlar var
büyük bir benlik arayışı içerisindesiniz
hayata her açıdan bakıyorsunuz

Aparkart yumrukların bunlardı .. Diğerleri ise eldivenimde kaldı :)

ahşap, geniş basamaklı döner merdiven
koyu kahve parlak tüylü siyah yeleli bi at
yeşil örtülü çok yüksek olmayan bi dağ
çok muhteşem bi at canlandırdım şu an hayalimde ya. ben gelene kadar durması için bağlarım.
elbette satarım. -değerli taş cidden bensem bu çok çirkin oluyo tabi-

burdan yazabilir misin? :p

Hayata bakış açını sevdim birden fazla yöntemle denemeyi tercih ediyorsun ama bunun nedeni tam olarak geniş olarak bakmak değil ama kısa olan hemen o problemi çözebilecek şeyler üretiyorsun fakat daha da geniş bir yöntem ve uzun bir programlama seçmelisin.

Sevgilin senin için dış görüşü diğerlerinden farklı gösterişli olduğu yere sağlam basan sana güven veren bir tip olmasını bekliyorsun ve onunla birlikte iken hayatın tadına varmak istiyorsun ve sonuçları ne olursa olsun yaptığın tercihlere karşı seninle birlikte olmasını gerekirse seni beklemesini istiyorsun ve bulursun da inşallah.

Ailenle bağların kuvvetli ve onlar senin gözünde güzel bir bahçe ve baban gerçekten babanı çok seviyorsun özelliklerini onun karakterini düşüncelerini destekliyorsun.

Karakterin niye bu kadar zayıf bence kendine değer ver güvensizliğini at bir kenara kendin ol maden sensin o taş sensin kıymetini bil insan değeri paha biçilemez unutma.

Teşekkür Ederim

1: Uzun altın renkten merdiven

2: İhtişamlı beyaz at

3:yemyeşil ormanlı bir dağ

4: atı bağlarım biyere

5: Yanıma alırım sonra birine taşın değerini biçtiririm satarımda muhtemelen:p

Cevabı burdanda alabilirim.

Hayatta verdiğin kararlar daha çok ileriye dönük değilde gösteriş için ve daha fazla ihtişamlı attığın adaımları herkesin duymasından ve sana özenmesinden zevk alıyorsun ve bu da demek oluyor ki özgür ve egoist bir karaktere sahip olabilirsin baskı kurmayı seviyorsun özellikle sevgilin üzerinde :)

Sevgiline gelince bu kadar gösterişli olma diyorum sana seni daha az şeylerle mutlu edebilecek kişiler vardı önemli olan ne kadar çok gösterişli olduğu değil ne kadar sadık ve ne kadar sevdiğidir dediğim dedik olma unutma dünya sadece senin etrafında dönmüyor ve kimse bıraktığın yerde kalmayabilir

Baban hoş biri ve senin için bir anlam ifade ediyor yolunu çözerken ondan yardım al biraz uçuk kaçık düşünüyor olabilirsin ve hayat dürtün eminim ki kazanım devamlı yeni bir şeyler öğrenmekten zevk alıyorsun ve yeni şeyleri çok merak ediyorsun

Kıymetini bil sen kendini ihtişamın içinde seni sen yapan olan karakterini benliğini kaybetmeye doğru ilerliyorsun ama daha iyilerini yapabilirsin çünkü sen bilgiye aç birisisin ve bu yüzden bilgi için elinden geleni yapıyorsun araştırma yapmaya devam edersen kendini bulabilirsin.

Teşekkür Ederim

Soru 1: Ucu bucağı olmayan bir çölde ilerlemektesiniz ve karşınıza bir merdiven çıkıyor bu merdiveni betimleyiniz. ÖRN:Uzun mermerden işlemeli sağlam çok basamaklı gibi

- - çöldeysem serap görüyorumdur. Merdiven ne arasın.

Soru 2: İlerlemekte olduğunuz çölde karşınıza bir at çıkıyor betimleyiniz. Örn:ihtişamlı beyaz asil hırçın simsiyah güçlü gibi

Hırçın güçlü yarış atı gibi. kopupta gelen ayrılıpta gelen. (:

Soru 3: Atla çölü aşıyorsunuz ve karşınıza bir dağ çıkıyor nasıl bir dağ betimleyiniz. Örn: Yüce ulu zirvesi karlı yamaç bir dağ orman gibi kıraç

- - kumdan tepe gibi birşey dağ denemez bile.

Soru 4: Dağa tırmanıyorsunuz ve belirli bir yere gelince at çok zorlanıyor yayan gidilmesi daha kolay atı yanınızda götürür müsünüz bırakır mısınız bağlar mısınız ne yaparsınız.

- - hayvan çıkamıyorsa bırakırım, bağlamam ne zaman döneceğim belli değil çünkü.

Soru 5: Dağın zirvesine geldiniz ve dünyaların paha biçemeyeceği bir maden taş buldunuz ne yaparsınız.
Örn: Yanımda götürürüm bir yere koyarım satarım vb kafanız ne eserse ..

- - yanıma alırım dağdan inerim atımı bulurum atıma biner geri dönerim ve satarım (:

Soru 1: Ucu bucağı olmayan bir çölde ilerlemektesiniz ve karşınıza bir merdiven çıkıyor bu merdiveni betimleyiniz. ÖRN:Uzun mermerden işlemeli sağlam çok basamaklı gibi

- - çöldeysem serap görüyorumdur. Merdiven ne arasın.

Soru 2: İlerlemekte olduğunuz çölde karşınıza bir at çıkıyor betimleyiniz. Örn:ihtişamlı beyaz asil hırçın simsiyah güçlü gibi

Hırçın güçlü yarış atı gibi. kopupta gelen ayrılıpta gelen. (:

Soru 3: Atla çölü aşıyorsunuz ve karşınıza bir dağ çıkıyor nasıl bir dağ betimleyiniz. Örn: Yüce ulu zirvesi karlı yamaç bir dağ orman gibi kıraç

- - kumdan tepe gibi birşey dağ denemez bile.

Soru 4: Dağa tırmanıyorsunuz ve belirli bir yere gelince at çok zorlanıyor yayan gidilmesi daha kolay atı yanınızda götürür müsünüz bırakır mısınız bağlar mısınız ne yaparsınız.

- - hayvan çıkamıyorsa bırakırım, bağlamam ne zaman döneceğim belli değil çünkü.

Soru 5: Dağın zirvesine geldiniz ve dünyaların paha biçemeyeceği bir maden taş buldunuz ne yaparsınız.

- - yanıma alırım dağdan inerim atımı bulurum atıma biner geri dönerim ve satarım (:

Çok güzel bir analiz olmayacak ama bu bence hayal gücünün sınırlarını zorlayıp yeniden yazmalısın yoksa bu da başta sağma bir analiz olarak karşına gelir zaten cevaplar az iken ne kadar yorumlayabilirim ki kusura bakma :S

kılıçarslan herkesi mis gibi çözümlemişsin bana gelince "komiq, eğlenmeyi seven" demişsin. bunu mesajlarımdan da çıkarabilirdin aşkolsun. beni resmen baştan savdın. :(:(:(:(

Çok güzel bir analiz olmayacak ama bu bence hayal gücünün sınırlarını zorlayıp yeniden yazmalısın yoksa bu da başta sağma bir analiz olarak karşına gelir zaten cevaplar az iken ne kadar yorumlayabilirim ki kusura bakma :S

diğer arkadaşların cevapları uzunmuymuş hmmm.

o zaman kalsın benim analizim sağolasın (:

1. Upuzun basamakları küçük ve sık olan mermerden bir merdiven
2. Bembeyaz upuzun siyah yeleleri olan çok güzel bi at
3. Yeşil sivri çıkması zor olan bir dağ
4. Attan inerim ama yanımda götürürüm bırakmam onu orda bi başına
5. Taşı alır babama götürürüm ona hediye ederdim

Burdan analiz edebilirsin :)

kılıçarslan herkesi mis gibi çözümlemişsin bana gelince "komiq, eğlenmeyi seven" demişsin. bunu mesajlarımdan da çıkarabilirdin aşkolsun. beni resmen baştan savdın. :(:(:(:(

Ama bana çok kızdın sana dedim ki telefondan giriyorum ne kadar acele etsemde yetiştiremiyordum kusura bakma ama sen bana uzun uzadıya cevapla at özelden sana söz çok güzel bilgiler verip karakterinin içine gireceğim

Ama bana çok kızdın sana dedim ki telefondan giriyorum ne kadar acele etsemde yetiştiremiyordum kusura bakma ama sen bana uzun uzadıya cevapla at özelden sana söz çok güzel bilgiler verip karakterinin içine gireceğim

:D:D 200 mesaj olduğunda atarım kamki.

Turkuaz, buz'dan ,el tutacak yerleri aralikli, kenarlari duz degilde oval ^^

beyaz at; siyah kahverengi benekli, boynundaki tuyler iki tarafa esit sekilde taranmis orta boylu bi at ^^

kucuk iki tepenin ardinda, tepesi karli alt kisimlari ye$il,
$elali, en uc noktasi bulutlara degiyo ^^

birakirim, kendi yoluna gitsin, bide sarilirim te$ekkur babinda gitmeden :lutfen:

alirim, eve gelince cok guzel bi cristal'in icine koyar odama koyarim ^^

Cevapları düşünerek verin ve sıra ile gidin hayal gücünüzü zorlayın !

zorlamama gerek kalmadi haci hemen geldi bunnar aklima :zuha:
buryada yazabilirsin kafana nasil eserse fark etmez :kiki:

Geri