Özel Karakter Analizi İsteyenler !!

Konu sahibi son olarak 4260 gün önce görüldü

Cevabını veriyorum hayata bakış açın bugün olan benimle yarını yarın düşünürüz basit düşünüyorsun
baban ile aranda biraz sorunlar var galiba biraz iyi davran ona bu arada eş seçiminde basit biri olması o yeterli buluyorsun senin isteklerini karşılamadı yeterli ama eşini yarı yolda bırakacak bir huyun da olabilir bence kendinede biraz daha fazla değer ver önemini fark et

paşam sağolasın teşekkür ettim ufkumu açtım.

at eş oluyorsa demek ki yanıma almadım diye eşi yarı yolda bırakırım çıktı galiba hımm. baba merdiven ya da sıradağ olabilir, ben de değerli taşımdır kesin. güzel anketmiş.

Arkadaşlar özelden cevap almak isteyenler cevaplarıyla birlikte mesaj atsın sıra sıra yapmaya devam ediyorum

araya kaynama olmasın aegish'ten sonra ben varım.

1- demir çok basamaklı bir uzun merdiven, basamakların bazılarında birer bardak su da olsun
2- red kitin düldülü olsun, sen betimle işte
3- dağ dediğin kum tepesidir senin, çok fazla yüksek de değildir
4- valla geldiği yere kadar kendi bilir
5- eminönünde falan bir yerde okuturum muhtemelen, bu arada madeni alıp yana yakıla atı arardım beni takip etmemişse geri dönüş için laskdjasd

Babanla ilişkin güzel ama daha da güzel olur bence hataların var kabullenmelisin bence hayat mı senin için çok önemli güven veriyorsun yanındakilere ve kendine de öyle büyük planlarından vazgeçme çok iyi gidiyorsun kendini güldürecek ve eksiklerini tamamlayacak bir eş seçimin var ama eşinin elinden sıkı tut aradığın zaman vakit için geç olabilir güven veriyorsun ama neden değer vermiyorsun kendine bence daha da değer verip daha iyi şeyler yapabileceğine inanmalısın genede hayata bakış açın çok iyi devam et :)

Arkadaşlar kusura bakmayın telefondan yazıyorum o yüzden geç geliyor cevaplarınız

beni de cevaplar mısın uyamaya gidicem seni bekliyorum saatlerdir??? :/

Babanla ilişkin güzel ama daha da güzel olur bence hataların var kabullenmelisin bence hayat mı senin için çok önemli güven veriyorsun yanındakilere ve kendine de öyle büyük planlarından vazgeçme çok iyi gidiyorsun kendini güldürecek ve eksiklerini tamamlayacak bir eş seçimin var ama eşinin elinden sıkı tut aradığın zaman vakit için geç olabilir güven veriyorsun ama neden değer vermiyorsun kendine bence daha da değer verip daha iyi şeyler yapabileceğine inanmalısın genede hayata bakış açın çok iyi devam et :)

ata düldül gibi dedim , her sabah o tipi görürsem tabi gülerim anasını satayım.

eyvallah

biz de atı yanımıza almasını bilirdik lakin açtık parayı okuttuk.

ata düldül gibi dedim , her sabah o tipi görürsem tabi gülerim anasını satayım.

eyvallah

atı yanına almadın, parayı okuttun, atın eşek düldül sen hero biz yaramaz bu anket iktidarın seçim anketleriyle eşdeğerdir gözümde.

Soru 1: Ucu bucağı olmayan bir çölde ilerlemektesiniz ve karşınıza bir merdiven çıkıyor bu merdiveni betimleyiniz.

Soru 2: İlerlemekte olduğunuz çölde karşınıza bir at çıkıyor betimleyiniz.

Soru 3: Atla çölü aşıyorsunuz ve karşınıza bir dağ çıkıyor nasıl bir dağ betimleyiniz.

Soru 4: Dağa tırmanıyorsunuz ve belirli bir yere gelince at çok zorlanıyor yayan gidilmesi daha kolay atı yanınızda götürür müsünüz bırakır mısınız bağlar mısınız ne yaparsınız.

Soru 5: Dağın zirvesine geldiniz ve dünyaların paha biçemeyeceği bir maden taş buldunuz ne yaparsınız.

1 - Merdivenler kumun içinden çıkmakta ve gökyüzüne doğru uzanmakta ne başını ne de sonunu göremiyorum, zaten güneş tepemde,ışınların yansıması gözümü alıyor, tek görebildiğim merdiven basamaklarının bulutların arasında kaybolduğu .. Ve bir şey daha dikkatimi çekiyor .. Bu merdivenler som altından yapılı .. Bir an için elimi kabzama doğru götürüyorum .. Amacım kılıcımı çekip olanca gücümle vurarak bir parça olsun koparabilmek ama bunu yapmaktan vazgeçiyorum .. Bu lanet çölde, çöl cinlerinin oyunlarına oyuncak olmak niyetinde değilim .. Yoluma devam ediyorum ..

2 - Önce serap gördüğümü sandım ama hayır bu gördüğüm kesinlikle simsiyah bir at .. Muhteşem güzellikte yeleleri var ve yelelerinin ucu kırmızıya çalmakta .. Sağıma soluma bakınıyorum belki sahibi buralardadır diye .. Yabani bir at olmadığı çok belli zira üstünde koşum takımı bulunmakta .. Ve oldukça uysal .. Başını okşamama ses çıkarmıyor .. Usulca üzerine biniyorum ve ona verdiğim adı fısıldıyorum " Hadi bakalım Hayalet, gidiyoruz "

3 - Sonunda çölü aşmıştım .. Önce kısa bitkilerin bulunduğu çorak bir araziden geçtim .. Yakınlarda olduğunu tahmin ettiğim bir akarsu olmalıydı zira suyun o rahatlatıcı akışını duyabiliyordum .. Az daha ilerleyip bir tepeliği aştıktan sonra oldukça sarp bir dağı karşımda görüverdim .. Bu bir tür maden dağıydı .. Ve benden önce de bu dağa çıkanlar olmuştu belli ki .. Bunu dağın belirli yerlerine açılmış yollardan kolayca anlayabilmiştim .. Dağ yolunu takip etmeye başladım ..

4 - " Sanırım buraya kadar ha Hayalet " sanki beni anlamış gibi kafasını sallar olmuştu atım .. Bir süre boyunca takip ettiğimiz bu zorlama yol yerini aşılması güç kayalıklara bırakmıştı .. Bundan sonrasını atımla gitmem mümkün olmayacaktı .. Hayaletin üzerinde ki koşum takımını çıkarıp yelelerini son bir kez okşadım ve sonra onu bıraktım .. Bıraktım zira dağı aşıp öte yanına inmek kararındaydım ..

5 - Dağ zirveleri soğuk olurdu bildiğim kadarıyla ama bu zirveye çıktığımdan beri beni sıcak basmıştı .. Başımda ki sarığı çözmüştüm .. Kulak memelerim üzerinde biriken ter bir yana ensem de yumurta kırılsa pişecek gibiydi adeta .. Sonra ansızın fark ettim onları .. Önce büyük kuş yumurtaları sandım ama biraz daha yanlarına yaklaştığımda bu gördüklerimin bir kartal yumurtası büyüklüğünde som altınlar olduğunu fark ettim .. Sayamayacağım kadar çoktular .. Tıpkı çölün ortasında gördüğüm altın merdiven gibi yine karşıma bir sınav daha çıkmıştı .. Kimin hazinesiydi bunlar acaba ? Birini alsam ne olurdu sanki ..? " Lanet olsun " deyip uzaklaştım altınların yanından .. Oldum olası sevmediğim belirsizliğin iki de bir karşıma çıkması canımı sıkmıştı .. At neyse hani de bu altınlar meselesi huzursuz etmişti beni .. Dağdan inmeye başlamıştım .. Arkamdan ismimin fısıldandığını duydum .. Bir değil bir kaç kez hem de .. İnişimi hızlandırdım .. Durmak ya da arkaya bakmak niyetinde değildim .. Kılıcım bileğim ve yüreğim her şeye meydan okuyabilirlerdi ama bilinmezliğe değil .. Daha da hızlandım ..

1 - Merdivenler kumun içinden çıkmakta ve gökyüzüne doğru uzanmakta ne başını ne de sonunu göremiyorum, zaten güneş tepemde,ışınların yansıması gözümü alıyor, tek görebildiğim merdiven basamaklarının bulutların arasında kaybolduğu .. Ve bir şey daha dikkatimi çekiyor .. Bu merdivenler som altından yapılı .. Bir an için elimi kabzama doğru götürüyorum .. Amacım kılıcımı çekip olanca gücümle vurarak bir parça olsun koparabilmek ama bunu yapmaktan vazgeçiyorum .. Bu lanet çölde, çöl cinlerinin oyunlarına oyuncak olmak niyetinde değilim .. Yoluma devam ediyorum ..

2 - Önce serap gördüğümü sandım ama hayır bu gördüğüm kesinlikle simsiyah bir at .. Muhteşem güzellikte yeleleri var ve yelelerinin ucu kırmızıya çalmakta .. Sağıma soluma bakınıyorum belki sahibi buralardadır diye .. Yabani bir at olmadığı çok belli zira üstünde koşum takımı bulunmakta .. Ve oldukça uysal .. Başını okşamama ses çıkarmıyor .. Usulca üzerine biniyorum ve ona verdiğim adı fısıldıyorum " Hadi bakalım Hayalet, gidiyoruz "

3 - Sonunda çölü aşmıştım .. Önce kısa bitkilerin bulunduğu çorak bir araziden geçtim .. Yakınlarda olduğunu tahmin ettiğim bir akarsu olmalıydı zira suyun o rahatlatıcı akışını duyabiliyordum .. Az daha ilerleyip bir tepeliği aştıktan sonra oldukça sarp bir dağı karşımda görüverdim .. Bu bir tür maden dağıydı .. Ve benden önce de bu dağa çıkanlar olmuştu belli ki .. Bunu dağın belirli yerlerine açılmış yollardan kolayca anlayabilmiştim .. Dağ yolunu takip etmeye başladım ..

4 - " Sanırım buraya kadar ha Hayalet " sanki beni anlamış gibi kafasını sallar olmuştu atım .. Bir süre boyunca takip ettiğimiz bu zorlama yol yerini aşılması güç kayalıklara bırakmıştı .. Bundan sonrasını atımla gitmem mümkün olmayacaktı .. Hayaletin üzerinde ki koşum takımını çıkarıp yelelerini son bir kez okşadım ve sonra onu bıraktım .. Bıraktım zira dağı aşıp öte yanına inmek kararındaydım ..

5 - Dağ zirveleri soğuk olurdu bildiğim kadarıyla ama bu zirveye çıktığımdan beri beni sıcak basmıştı .. Başımda ki sarığı çözmüştüm .. Kulak memelerim üzerinde biriken ter bir yana ensem de yumurta kırılsa pişecek gibiydi adeta .. Sonra ansızın fark ettim onları .. Önce büyük kuş yumurtaları sandım ama biraz daha yanlarına yaklaştığımda bu gördüklerimin bir kartal yumurtası büyüklüğünde som altınlar olduğunu fark ettim .. Sayamayacağım kadar çoktular .. Tıpkı çölün ortasında gördüğüm altın merdiven gibi yine karşıma bir sınav daha çıkmıştı .. Kimin hazinesiydi bunlar acaba ? Birini alsam ne olurdu sanki ..? " Lanet olsun " deyip uzaklaştım altınların yanından .. Oldum olası sevmediğim belirsizliğin iki de bir karşıma çıkması canımı sıkmıştı .. At neyse hani de bu altınlar meselesi huzursuz etmişti beni .. Dağdan inmeye başlamıştım .. Arkamdan ismimin fısıldandığını duydum .. Bir değil bir kaç kez hem de .. İnişimi hızlandırdım .. Durmak ya da arkaya bakmak niyetinde değildim .. Kılıcım bileğim ve yüreğim her şeye meydan okuyabilirlerdi ama bilinmezliğe değil .. Daha da hızlandım ..

bunu yorumlayan analizci kör oldu

adam atına isim bile koymuş ya olayı baya ciddiye almış yalnız. :D

1-Ağaçtan uzun bir merdiven pek güven vermesede insan çıkmak istiyor.
2-Kahverengi, kırsal kesimlerde rahatça görebileceğiniz sıradan bi at. Ama tüyleri parlak.
3-Tek tük kısa bodur ağaçlardan oluşan fazla yüsek olmayan neredeyse tepe.
4-Bırakırım. Bağlarsam kalır orada. Başının çaresine baksın.
5-Çok sevinirim. Yanımda götürürüm ama satmam bir süre.

Ben analizi burdan istiyorum.

Kendine niye her zaman güvenmiyorsun biraz daha gayret et zor durumlarda kalıyorsun ve bildiğini yap başkalarına karşı dur hayata bakışını da daha kısa zamanlı planlar değilse uzun sureli planlar yap daha dikkatli duşun ve hedefini arttır aşağılara çok bakıyorsun ve eşin niye sade olsun ki bence aradığın az özelliği ve huyu olan bir eş olmamalı ama kendi tercihin ve sarıl ona ihtiyacın olduğunda arayıp sorma her zaman ona bak teşekkür ederim bu arada aile ilişkilerin iyi onlar seni seviyor dert etme ve sende öyle

- çölde merdiven düşünemedim:/
- ımm. koyu kahverengi, kocaman yeleli bir at
- yeşil, ağaçlarla dolu fazla yüksek olmayan bir dağ
- benim atım artık o. bırakmam tek başına, ben nereye o oraya.
- alırım yanıma, devam ederim yoluma.

yorumu buradan alabilirim

babanla aran çok iyi. eşinin elini sıkı tut. kendinle barış, etrafa güven ver. allah rahatlık versin.

Yapacaksanız elinizden gelenin en iyisini yapın gençler .. Maksat burada analiz değil size verilen malzemeleri nasıl kullandığınızdır ..
Kılıçarslan'ın analizini hiç merak etmiyorum diyemem ama asıl merak ettiğim bize verdiği malzemelerle nasıl bir hikaye ortaya çıkarabileceğimizdi ve bende kendi hikayemi oluşturdum ..
Bundan sonrası onun yorumudur ..

Ya yorum bekliyorum bir susun adam odaklansın asd.

Geri