Özel istek

• Kullanıcı Anu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında plastik cerrahinin yapacağı birşey değil bu. Gerek de yok. Kimyasal yaniga bağlı hipopigmentasyon. Çoğunlukla kalıcı olmaz. Şimdilik sadece madecassol sür. Güneşten koru. "Yüzün bronzlasinca geçer" diyenlere inanma. O iş öyle olmuyor. Cildiyeye görün. Geçmiş olsun.

Hiperpigmente olsa lazer çözer ama depigmente olunca lazer işe yaramaz. Acaba vitiligo kremleri versek mi? Gerçi parşömen gibi de olabilir sonra :))
Vitiligo kremi değil de bizim bir sekreter arkadaşın yanık izine ne vermişti bizim cildiyeci bi onu sorayım adını öğrenip yazayım

@Anu betnovate-c krem son kararım.
Geçer bu. Günde iki kez

Aslında plastik cerrahinin yapacağı birşey değil bu. Gerek de yok. Kimyasal yaniga bağlı hipopigmentasyon. Çoğunlukla kalıcı olmaz. Şimdilik sadece madecassol sür. Güneşten koru. "Yüzün bronzlasinca geçer" diyenlere inanma. O iş öyle olmuyor. Cildiyeye görün. Geçmiş olsun.
Hiperpigmente olsa lazer çözer ama depigmente olunca lazer işe yaramaz. Acaba vitiligo kremleri versek mi? Gerçi parşömen gibi de olabilir sonra :))

Medecassolu ilk dönemlerde 4 ay süre ile kullandım.

Sonra junesse kremleri ve bakım kremleri kullandım
Üstüne içecekler ictim

Özel krem yaptırdım adam tüm yaraları iyileştiriyordu gerçekten ama buna olmadı .

O son dediğin kremi kullandım mı emin değilim o kadar ilaç kullandım ki :)

@Dolunay teşekkür ederim , tüm sağlıkçılari bekliyorum

Çok geçmiş olsun Anu lazer sebebiyle bendede kolumda belli yerler yanmış ve leke leke kalmıştı hametan mavi merhem olanı kullandım bir süre sonra geçti hiçbişey kalmadı madecasolde hücre yenileyici oda iyi gelebilir gibi ama en doğrusu bir doktora görünmen umarım kısa sürede geçer geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Anu
Çok geçmiş olsun Anu lazer sebebiyle bendede kolumda belli yerler yanmış ve leke leke kalmıştı hametan mavi merhem olanı kullandım bir süre sonra geçti hiçbişey kalmadı madecasolde hücre yenileyici oda iyi gelebilir gibi ama en doğrusu bir doktora görünmen umarım kısa sürede geçer geçmiş olsun.
Teşekkür ederim bakalım olmadı kökten yakacagim kendimi esitlensin :)

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.(@kLara @Dolunay @climax @w @x @Nicomedia @Lefty @Sade etiketlemeyi unuttuğum varsa affola)

Bir kaç kişiyle görüşmede lazerin tam çözüm olmadığını buna alışmam gerektiğini söylediler :)

Hepinize değerli yorumlarınızda dolayı teşekkür ediyor , 6 yil önceki pürüzsüz halimle içten gülümsüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri