Özel istek

• Kullanıcı Anu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhabalar.
İlk defa özel bir istekde bulunacağım.

Ölçüm sırasında yüzüme patlayan bir boya yüzümde yanık lekeleri bıraktı. Bu lekeler bu sene yüzümde ilginç bir profil bıraktı.
Her neyse tanıdık bir plastik ya da estetik cerrahi uzmanı olan varsa iletisime geçerse mutlu olurum
20200526_101554.jpg.

Geçmiş olsun.
Özel hastanelerin plastik cerrahları danışma ücreti almıyor diye biliyorum. Bulunduğunuz ildeki herhangi bir özel hastaneye sormanızı tavsiye ederim.

@Anu gecmis olsun, hangi ilde yasiyorsun?

Gecmeyecek bisey degil merak etme, icin rahat olsun.

• Beğen
Tepkiler: Anu
Herhangi bir ilde sabit kalamıyorum işim gereği.
Görüştüğüm doktorlar maalesef sürekli spreyler önerdi ama kullanmadığım ilaç kalmadı :)

Çok geçmiş olsun sanki yüzün kabuk değiştirirse düzelecek gibi ne kadar oldu ki olay olalı

Teşekkür ederim.
Merhaba @Anu

Yüzünüzde herhangi bir acı yada yanma varmi
Teşekkür ederim yanma yok, aslında biraz iyilesmisti. Ama son 2 haftadir bu hali aldı
Çok geçmiş olsun sanki yüzün kabuk değiştirirse düzelecek gibi ne kadar oldu ki olay olalı
Siri siri siri :)
1.5 sene ya da 2 sene oldu, ama bu derecede ciddi değildi.
Son 2 haftadir daha geniş yer almaya başladı. Kabuk değildir, kış geçirdim değişen birşey olmadı :)

O zaman evet kabuk değildir tabi sen bu işin ehlilerine görün o halde tekrar geçmiş olsun

Eski zanaatcilar dermıs kı Fikri

bedenime sanat giriyor

yanı işimizle ilgili bır sey yaparken aldiğimiz izler o işte ustalaşirken gösterdiğimiz emeği temsil edıyor

bence çok güzelsin

doktor tanımıyorum :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri