Çorum’da yaşanan iğrenç olayda kızın anlattıkları kan dondurucu!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İsmail saçmalamak için efor sağlama..bu işler din iman,imansızlık meselesi değil.allahın yarattığı o kusursuz insan varya işte bu kötülükler eseriDin ve İman'dan yoksun toplumlarda böyle şeyler doğal. LGBT++
İnancı olmayan her kötülüğe yönelir.İsmail saçmalamak için efor sağlama..bu işler din iman,imansızlık meselesi değil.allahın yarattığı o kusursuz insan varya işte bu kötülükler eseri
Kuran kursundaki erkek çocuklarını becerenin inancından şüphemi duyuyorsun? Ya inançlı sapık kilise papazların..Sen hiç islam yayılmacılığını okudun mu? Gittiği yerlerde o bayrağı taşıyan milletlerin ne kötülükler ne iğrençlikler yaptıklarını ?Bu yaşa gelmişsin hala farkına varamamışsın.İnancı olmayan her kötülüğe yönelir.
Her okuduğuna inanmayacaksın. Saf insanı kandıran çok olur.Kuran kursundaki erkek çocuklarını becerenin inancından şüphemi duyuyorsun? Ya inançlı sapık kilise papazların..Sen hiç islam yayılmacılığını okudun mu? Gittiği yerlerde o bayrağı taşıyan milletlerin ne kötülükler ne iğrençlikler yaptıklarını ?Bu yaşa gelmişsin hala farkına varamamışsın.
Senin ayılman için 2 bin yıl daha lazım.Her okuduğuna inanmayacaksın. Saf insanı kandıran çok olur.
Ben ayılalı çok oldu. Sen daha hayal dünyasındasın.Senin ayılman için 2 bin yıl daha lazım.
Senin hocanın hep çocuklara el öptürürken videoları olurdu. Assaydınız.Kim yaparsa orasindan asacaksin pezevengi.
Sen onu ne istedinizde vermedik diyene söyle kocum bana degil. Biz marabayiz ama aldatildik diyen maraba degil.Ben ayılalı çok oldu. Sen daha hayal dünyasındasın.
Senin hocanın hep çocuklara el öptürürken videoları olurdu. Assaydınız.
Hala aldatılıyorsun.Sen onu ne istedinizde vermedik diyene söyle kocum bana degil. Biz marabayiz ama aldatildik diyen maraba degil.
Hasret bitsin gel diye siir yazana söylesene nicin yiyorsa. O kolayca aldatildigina göre o videolarida görmemistir demi.
Ben marabayım aldatılmsm gsyet doğal ama koskoca üljeyo yönetenin aldatılması, hakkînda övgüler düzenlemesi, öngörememesi,..... daha vahim. Hala birileri tarafından aldatılıyor. Sen pişmanmısın elini öptüğüne?Hala aldatılıyorsun.
Ülkeyi yönetinin öngörüsü doğruymuş ki bu günlere geldik. Senin güvendiğin yöneticiler birer birer tarih oldular.Ben marabayım aldatılmsm gsyet doğal ama koskoca üljeyo yönetenin aldatılması, hakkînda övgüler düzenlemesi, öngörememesi,..... daha vahim. Hala birileri tarafından aldatılıyor. Sen pişmanmısın elini öptüğüne?