Öz kızına cinsel istismarda bulundu.!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çorum’da yaşanan iğrenç olayda kızın anlattıkları kan dondurucu!

Din ve İman'dan yoksun toplumlarda böyle şeyler doğal. LGBT++

insanın kanı donuyor.
böyle şeyleri ne dinlemeyi ne böyle yaşanmışlığı anlatırken izlemeyi sevmem çünkü çok dolarım. bu adamı halka teslim edeceksin. onlar/bizler gerekeni yaparız. buradan küfür etmeyle tepki koymayla bı yere varamiyoruz malesef.

İnancı olmayan her kötülüğe yönelir.
Kuran kursundaki erkek çocuklarını becerenin inancından şüphemi duyuyorsun? Ya inançlı sapık kilise papazların..Sen hiç islam yayılmacılığını okudun mu? Gittiği yerlerde o bayrağı taşıyan milletlerin ne kötülükler ne iğrençlikler yaptıklarını ?Bu yaşa gelmişsin hala farkına varamamışsın.

Kuran kursundaki erkek çocuklarını becerenin inancından şüphemi duyuyorsun? Ya inançlı sapık kilise papazların..Sen hiç islam yayılmacılığını okudun mu? Gittiği yerlerde o bayrağı taşıyan milletlerin ne kötülükler ne iğrençlikler yaptıklarını ?Bu yaşa gelmişsin hala farkına varamamışsın.
Her okuduğuna inanmayacaksın. Saf insanı kandıran çok olur.

Mesela bana verseler o adamı ne dilersen yap deseler.. ne yapsam içim soğur bulamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: RK
Ben ayılalı çok oldu. Sen daha hayal dünyasındasın.

Senin hocanın hep çocuklara el öptürürken videoları olurdu. Assaydınız.
Sen onu ne istedinizde vermedik diyene söyle kocum bana degil. Biz marabayiz ama aldatildik diyen maraba degil.
Hasret bitsin gel diye siir yazana söylesene nicin yiyorsa. O kolayca aldatildigina göre o videolarida görmemistir demi.

Sen onu ne istedinizde vermedik diyene söyle kocum bana degil. Biz marabayiz ama aldatildik diyen maraba degil.
Hasret bitsin gel diye siir yazana söylesene nicin yiyorsa. O kolayca aldatildigina göre o videolarida görmemistir demi.
Hala aldatılıyorsun.

Ben marabayım aldatılmsm gsyet doğal ama koskoca üljeyo yönetenin aldatılması, hakkînda övgüler düzenlemesi, öngörememesi,..... daha vahim. Hala birileri tarafından aldatılıyor. Sen pişmanmısın elini öptüğüne?
Ülkeyi yönetinin öngörüsü doğruymuş ki bu günlere geldik. Senin güvendiğin yöneticiler birer birer tarih oldular.

Melnur ölülerle tartışma hiç bir şey anlatmazsın! Tanrı yardımcın olsun sabırlar dilerim..

Geri