İnanna
Altın Üye
Sen fal bakıyormuydun Canis ://yok astroloji geniş konu ben sadece yıldızları takip eder iss'i çıplak gözle takip eder / izler köşeme çekilirim.
ama bir gün kahve içersen fal bakarım : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen fal bakıyormuydun Canis ://yok astroloji geniş konu ben sadece yıldızları takip eder iss'i çıplak gözle takip eder / izler köşeme çekilirim.
ama bir gün kahve içersen fal bakarım : )
prensip olarak bakmıyorum , bağımlı olunuyor sonra .Sen fal bakıyormuydun Canis ://
Şuan bir miktar kırıldım sana bana bunu nasıl söylemezsinprensip olarak bakmıyorum , bağımlı olunuyor sonra .
şişşş ses etmeyelimde sıradan çinko burçların nazarına gelmeyelim, gerçi ışıltımız 4 bucaktan görülüyor slskş@Sux yine ışıl ışılız gel bi
O da bir Akrep.1 den sonrra komple bi elden gecirmek lazim. @Nyctophilia bu konuya bi ara el at dostum
Aslan ve Akrep denk sayılır aslında çünkü abim de Aslan.İçi boş ya da dolu tanıdığım ne kadar Aslan olduysa hepsi bir özgüven timsaliydi. Birincilik hak eden burçta.![]()
Aslan ve Akrep denk sayılır aslında çünkü abim de Aslan.![]()
Peki yazılanlar doğru olabilir miNeyy ikizler dokuz mu...