Öz Güveni En Yüksekten En Düşüğe Doğru Burç Sıralaması

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Aslan’in oldugu bir grupta baska burclarin ozguveninden bahsetmek de ne bileyim :D Hayal dunyasinda mi yasiyorsunuz cocuklar?

2. Akrep

Akrepler birtakım kusurları olduğunun farkındadır, ancak bu onları kendilerine, yaptıklarına, seçimlerine sonuna kadar güvenmekten alıkoymaz. Kendi kişiliklerine, kararlarına sonuna kadar güvenir akrepler. Kendi yarattıkları yaşamlarından son derece memnun bir tavır sergilerler. Aynaya baktıklarında gördükleri kişiden gayet memnundurlar. Her ne kadar bazı kötü alışkanlıkları, hoşlanmadıkları huyları olsa da oldukları kişiyi sever akrepler. Yani işin özü kendisiyle gayet barışık bir burçtur akrep. Kendilerini değiştirmek için bir sebep görmezler.

Öyledir. Küllerinden doğmasını bildiği için.:)

İçi boş ya da dolu tanıdığım ne kadar Aslan olduysa hepsi bir özgüven timsaliydi. Birincilik hak eden burçta. :)

Aha geldim açılın.
Bu konuda küçük bi çalışması olmuş biri olarak güzel bı ışık tutabilirim. Özgüven ve spor (daha doğrusu fitness) üzerinde bı calismam oldu fitness ile profesyonel olarak ilgilenen 163 kişinin horoskobunu inceledim.
163 rakamı çok az ama yine de eğlenceliydi ve yadsınamaz ortak noktalar vardı. Gelin meraklısına acikliyayim.

1. Öncelikle güneş burcunun (öz) yani bu konunun istatiksel bir değeri yok. Evet Güneş Aslan,Koç,Yay,Akrep gibi burçları sever fakat yaptığım çalışmada %40 i Aslan burcuydu şeklinde kayda değer bir veri yok. Burç dağılımları arasında kayda değer bir bağlantı -anlamlılık yoktu

2. %56 sinin Güneşi dikbala (10.ev) ya da Kendra evlerde. Kendra evlerdeki Planet enerjisini %100 yansıtabilir

3. %74 ünde Güneş Jüpiter kontağı vardı (özellikle kavuşum ya da kare açı) Jüpiter dokunduğu yeri büyütür . Güneşin özgüven ve ego enerjisi de büyüyecektir.

4. %80 inin Güneşi dustana evlerde değildi (6,8,12) bu evlere yerleşen bir Planet özel bir yoga yoksa zarar görür.

5. %58 inin Güneş Mars kontağı vardi. Kare açı agirliktaydi, bu kibir ya da narsizm verebilir.

%65 inin Mars i asalet sahibiydi, marsi zayıf olanların ya Kendra evindeydi ya da bol açıya sahipti.

6. Güneş ve Mars vurgusu %99 unda yoğundu. %1 yanılma payı bıraktım.

7. %52 sinde Mars pluto kontağı hem açısal hem evsel bazda vardı ki bunun konuyla çok ilgisi yok. Bu zorbalığa ve şiddete maruz kalma ya da buna meyil edebilme yetisiyle,cinsel açlık vb ilgili üzerinde çalışılması gereken bir konu. Önemli bir kısmının çeşitli zayıflıklarıni bastırmak için bu spora yonelebildigini düşündürdü.

Yarıya yakınını tanıyordum cidden özgüvenli,disa donuk ve idealist kimselerdi.
Kısacası özgüven denilince Temel burçtan ziyade Güneş ve Marsinizin konumu ve neye maruz kaldıkları daha önemli denilebilir.
Tabi özgüven denilince ne tanımladığımızda önemli.

Balık birinci sırada olmadığına göre, boş ve balon özgüven sıralaması diye okudum başlığı..

Geri