Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu alıntı da Admin kanalından, forumda eski banlanan üyeler konusu silinmiş. Bana iletilen bir kaç ismi yönetime ilettim. Kontrolü yapılacak onlar da alınacak eğer doğru ise.
Gözden kaçanlar da olmuş olabilir ya da Yabani, Ahura, Yaren örneğinde gördüğümüz gibi iptal edildiği halde, sistemsel olarak eski haline dönmüş ranklar da olabilir.
benim gözden kaçma nedenim bronz ranktım ya adasd
rengini sevmemiştim yönetimden rica etmiştim üyeye geri atın diye üye yapmışlardı sonra gümüş oldu asdasdadas ondan glb :dd
kim ispikledi ya adasadsa
yazmıştı
ben de yaparım yazmıştım
siz de yaparım yazsaydınız
bu sadece bana özel değildi
halka açık bir mesajdı
HALKA AÇIK
HERKES YAZABİLİRDİ
siz bu fırsatı değerlendirmediyseniz suçlusu ben mi oluyorum
ya da ben değerlendirdiysem suçlusu yönetim mi oluyo
gerçekten çok boş yapıyosunuz
yöneticiliğim konusunda yazdığınız olumsuz şeyler beni gram etkilemiyo
bu konuda kendinizi daha fazla yormayın
rank konusunda da yukarıda yazdığım gibi 2-3 konuda bu muhabbet yapıldı @HosgeldinHarunAbi üşenmedi hepsinde tek tek açıklama yaptı
şimdi burada da yazmış helal olsun iyi sabırlı adam
banlanan herkesin rankı vardı şeytan tüyü duhan ben ranksızdık
yönetici olduktan sonra onların da rankını geri verelim bu kural çok ağır
ille de alcaz diyosanız bari 1-2 ay yapalım dedim
@HosgeldinHarunAbi de rankların ömür boyu alınmasının doğru olmadığını söyledi
kuralı düzenleyelim ama önce şu an kural neyse onu uygulayalım daha sonra düzenleyelim dedi
forumda o kadar avukat var adaletine en çok güvendiğimiz insan bunu söylüyo ve buna karşı çıkıyosunuz
adamın kafasında bir işleyiş var
zaten kuralı düzenleyecez demiş
neyi uzatıyosunuz
ortada bir haksızlık olduğunu düşünüyosanız duhan ben şeytan tüyünün hakkını savunun
herkes rankını geri alırken biz ranksız gezdik o kadar süre
bu benim de gözüme çarpıyodu hoşuma gitmiyodu tabi ama bugüne kadar bir kez bile lafını yapmadım
sizin gibi onun niye rankı var bunun niye özel üyeliği alınmıyo yazmadım
burada da dikkatimi çekti
banlananlar hatırlandıkça ranklar alındı
herkes kendi rankı alınınca kendi rankını savundu
kimse bi öncekinin rankını savunmadı
savunmanız da hep şu şekilde oldu:
benim rankım alındıysa onunki neden duruyo
rank önemli değil diyosunuz ama günlerdir rank için yazıyosunuz
rank önemliyse güzel bir şeyse
diğerleri neden duruyo onları da silin diyerek başkalarının güzel bir şeye sahip olmasını istemediğinizi belli ediyosunuz
ben şunu anlıyorum siz adalet istemiyosunuz
siz ayrıcalık istiyosunuz
öneriniz şikayetiniz varsa bu konudan devam edin
insanları konu konu gezdirip açıklama yapmak zorunda bırakmayın
heh işte ben bunu sorguladığım için bir sürü laf yedim… şimdi de tansiyonum düştüğü için şikolatalı ekmek yiyorum…
takmayın bu tür şeyleri.. -sayfalarca tartıştıktan sonra-
ben yeni yönetimden değil eski yönetimden açıklama bekledim… ama yapan olmadı. salın artık şu mevzuyu. kim ne yapmak isterse onu yapsın önce bana bi özel üyelik falan verin ben bi aradan çıkayım ne yaparsanız yapın sonrahshdhd
kalp kırmaya değmez. ama madem büyüteceğiz.. ben yine bir açıklama beklitıshdbfn şaka şaka. üzmeyin birbirinizi bugün çok sevgi doluyum.. yanınıza gelirsem ağzını sündürüp burnunuza dolarım…
heh işte ben bunu sorguladığım için bir sürü laf yedim… şimdi de tansiyonum düştüğü için şikolatalı ekmek yiyorum…
takılmayın bu tür şeyleri.. -sayfalarca tartıştıktan sonra-
ben yeni yönetimden değil eski yönetimden açıklama bekledim… ama yapan olmadı. salın artık şu mevzuyu. kim ne yapmak isterse onu yapsın önce bana bi özel üyelik falan verin ben bi aradan çıkayım ne yaparsanız yapın sonrahshdhd
kalp kırmaya değmez. ama madem büyüteceğiz.. ben yine bir açıklama beklitıshdbfn şaka şaka. üzmeyin birbirinizi bugün çok sevgi doluyum.. yanınıza gelirsem ağzını sündürüp burnunuza dolarım…
İşte görmek istediğimiz hareketler, oh ne güzel forum hareketlendi. Herkes destan yazmış ama okuduk çok iyi gidiyorsunuz çocuklar, böyle birbirinize uzun uzun açıklamalar yapın.. diyalog kurmak önemli.. birbirinizi anlayın, kavga etmekten, ban yemekten çekinmeyin, doğum günüme yazan herkesin arkasındayım..
Konumuza dönecek olursak, ya herkesin rank geri verin, ya da herkesin alın. Yönetime girenler de dahil.
Yönetime giren kişilerin daha önceki olumsuz tavırları tolera edilmişse, ban yiyen kişilerin de rank verilmeli.
Bana kalırsa tüm ranklar alınmalı, yöneticiler olmamalı.. karşıyız abi yönetime, her şartta. Ama memnunuz da ilginç son zamanlarda.
Ben Hilalkuşu tutuyorum çocuklar, hepinize başarılar.