oyunlarla uğraşacağınıza

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
şu saçma rank sistemini değiştirin önce. zor bi iş de değil. herhangi bir düzenleme vs. ye de ihtiyaç yok. sanki bize forumu baştan yaratacaksınız. MEH. şurdan soğumama çok az kldı…. evlen de kurtulalım diyenler layka çöksün….kgkdjdjj

Kıymetini bilecek biriyle evlen tabii
Mütteşem genlerinle bir de teyze yap bizi. Boşver rankı ya. Bu kuralla iklim krizi çözüldü işte…

şu saçma rank sistemini değiştirin önce. zor bi iş de değil. herhangi bir düzenleme vs. ye de ihtiyaç yok. sanki bize forumu baştan yaratacaksınız. MEH. şurdan soğumama çok az kldı…. evlen de kurtulalım diyenler layka çöksün….kgkdjdjj
rengim çokzel sadsafasfsdf

ağlama sırası bende..... eliniz değmişken benim de queen üyeliğimi geri verir misiniz, ben biraz yükselttim kıdemimi ama olsun öbjbjb
her banlanan renkleniyo, banlanmayana bi şey yok.... ben de soğuyacağım artık öf...

ağlama sırası bende..... eliniz değmişken benim de queen üyeliğimi geri verir misiniz, ben biraz yükselttim kıdemimi ama olsun öbjbjb
her banlanan renkleniyo, banlanmayana bi şey yok.... ben de soğuyacağım artık öf...
ya senin queen üyeliğin mi vardı?kgldjj biz hakkımız olanı alamıyoruz kız queen muin diyor…..lükse cifte standarta bak….

ya senin queen üyeliğin mi vardı?kgldjj biz hakkımız olanı alamıyoruz kız queen muin diyor…..lükse cifte standarta bak….
premses üyeliğim vardı.... kıdemimi yükselttim diyorum ya öbjbj
rahat dursaydınız karşim, ne banlanıyosunuz siz de... biz rahat duruyoruz yine bi şey yok...

bir müvekkili gelse ranki savunduğunu görse nelerle uğraşıyor bu kiz der )
Ayrica evlenmen umrumda değil ama gelinlik çok yakışır be

aşkolar, haklı isyanınızı destekliyorum.

oyunlarla uğraşacağınıza, nickimin mu'sunu geri verin... şuradan soğumama çok az kaldı.
hayır, ben evlenip gidemem deçşdlfk

1741258932287.png

aşkolar, haklı isyanınızı destekliyorum.

oyunlarla uğraşacağınıza, nickimin mu'sunu geri verin... şuradan soğumama çok az kaldı.
hayır, ben evlenip gidemem deçşdlfk

1741258932287.png
yönetim uyuma sabrımızı taşırma!!!jgljdjdj öyle pembe nicklerle gezmeye benzemez şeker hanım

Geri