Bu Konuda İsmimi Zikrettiğin Söylüyorum.
Rank olayını ben kendi adıma ilettim sana doğrudur. Olayın Benimle bir alakası yok ama bir kelime yazmak isterim bu konuda özellikle yanlış anlamanı asla istemem serhat. Sanırım Üye arkadaşlarla anlaşamadiğin bir husus var.
Arkadaşların sana yada size söyledikleri olay madem böyle bir kural vardı. Neden 12 Eylül darbesi gibi ansızın oldu yada bana bunu uyguladınız diyor. Yoksa kimse burada rank yada renk muhabbeti yapmıyor. Bununla beraber eğer belli kurallar içerisinde bunu uygulayacaksanız. Forumda Son 1 senedir banlanmış kişilerin ranklarınıda sorgulamanız ama sadece bunu belli kişiler üzerinden yaparsanız ilerde baya büyük sorunlar çıkabilir. Sadece buradaki kişilere olan tarafsız yorumumdan bu kişilerin nicklerini yazmıyorum..
Burada sana bir dostun olarak iletiyorum bu olaydada en büyük sorumluluk sana düşüyor. Bu konuyu daha detaylı yazmak isterim ama gerek sana olan sevgimden gerekse saygımızdan burada kapatıyorum.
Ancak eğer ki bu hususda konuşmaş istersen Dm den ulasabilirsin. Ama şu var sana nacizane önerim sen şuan an itibariye son 15 yıllık en aktif forumlardan bir tanesinin üst yöneticisi konumundasın o yüzden geçmiş olaylarıda gözünde canlandırmanı isterim.
Gün gelir yersin serhat

Kolay gelsin .
İsmini zikretmem bu konu ile alakalı değildi, bu sistemin isteyen üyeye uygulandığı ile alakalıydı ama hoşgeldin sefa geldin. Sana da pek tabii ki açıklama yaparım.
Üye arkadaşlar ile anlaşamadığım bir husus yok, üye arkadaşlar anlamak istemiyorlar imtiyaz istiyorlar. Eşitlik değil.
Uzun uzun yazmayı seviyorsun ama uzun uzun yazılanları okurken aynı çaban yok bence Ender. Vallahi papağana döndüm. Buraya ekliyorum alıntı mesajlarımı.
Eski ban konusuna baktık, aklımıza gelenleri yazdık ve aldık sehven kalan rankları. Ama insanız, robot değiliz. Gözden kaçan üyeler olmuştur. Hatırlatırsınız, bakarız doğru ise onu da alırız. Haksız yere almışsak geri veririz.
Hatırlatırsanız onları da alırız. Haksız yere almışsak geri veririz.
Yaren, Yatacakyerinizyok, Havayıdişleyenadam ‘ın da kendisinden sonra banlandığına ilişkin dm atmış …., bunun kontrolünü yapabilir miyiz? Onların da rankı kalmış diyor.
Bu alıntı da Admin kanalından, forumda eski banlanan üyeler konusu silinmiş. Bana iletilen bir kaç ismi yönetime ilettim. Kontrolü yapılacak onlar da alınacak eğer doğru ise.
Okey o zaman sen sabah bakarsın, ben de bir ara toplu bir banlanma oldu diye hatırlıyorum scope da zaten söylemiş isimleri. Onları da alalım. İkili uygulama olmasın. Kural geldikten sonra kim varsa alalım.
Bu alıntı da admin kanalından. Scope de “sanki” hatırlıyorum dediği üyeleri söyledi. Kontrolü yapalım ona göre alalım diye devrettim işlemi başka bir arkadaşa. Benden önceki dönem olduğu için ben kontrolünü yapamıyorum.
bir kural var şu an yürürlükte, gözden kaçan isimler olmuş(eski ban konusu silindiği, nick birleşimi vs yapıldığı için) onu düzenledik ki gözden kaçmayana haksızlık olmasın.
Yine neden yapıldığı defaatle anlatılmış tarafımca.
Bir sabah diyorsun da sanki hükümet mi deviriyoruz, gözden kaçan 5 dakikalık bir işlem. Scope tüm iyi niyeti ile 2-3 üyenin rankının alındığı diğerlerinin alınmadığını söyledi. Niyeti o 2-3 kişiye rankını vermekti. Ama tersi karar çıktı, neden?(onu da anlattım tekrara düşmeyecem yürüyen bir kural var)
DM açık bende. Daha önce de yazıştık seninle istediğin zaman yazıp söyleyebilirsin diğer konularda olduğu gibi. Burda da iletirsin ben de kontrolü yapmak için iletirim.
15 senelik forum, 55 senelik forum fark etmez benim için. Ben kendimden razıyım, Swat benden razı, üyelerin %90 ı genel olarak benden razı. Sorun yok o zaman. Ha razı olunmadığını gördüğümüz an gitmesini de biliriz.
Yemem Ender yemem, ne kadar sınanmaya çalışılırsam çalışılsın, düşürmeye çalışılırsa çalışılsın düşmem de yemem de. Çünkü dibim yaş değil, çakı gibiyim. Dimdik. Herkese ve her şeye eşit mesafedeyim. Hiç kimseyi kayırmadım şimdiye kadar, adil olduğunu düşündüğüm ne varsa onu yaptım. O yüzden her şeye de bir açıklamam var. Böyle yapmaya da devam edeceğim, allah bizi sapmaya sokmasın (: