Sana kalkan elleri kırarım ÇİÇEĞİM!!1!11!!1harunabim benim de bi isteğim vardı, gözden mi kaçırdınız acaba noldu...
böbjjbjb şimdi beni önce hilal dövecek sonra harunabim derdim ama o dövmez ona gerek de kalmaz...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana kalkan elleri kırarım ÇİÇEĞİM!!1!11!!1harunabim benim de bi isteğim vardı, gözden mi kaçırdınız acaba noldu...
böbjjbjb şimdi beni önce hilal dövecek sonra harunabim derdim ama o dövmez ona gerek de kalmaz...
Ne demek karısmıyorun supervisörsün. Gerekirse boossu banla benim isteğimi yap. O kadarını da hak ediyorum. 44 bin mesajla en utanılan arkadas oscarına adayım… fjjfjfjBen karışmıyom o işlere :d
böbjjbjbjbjbjxjxhaahha yaaaaaSana kalkan elleri kırarım ÇİÇEĞİM!!1!11!!1
Hayret ilk kez aynı fikirdeyizgeç gelen adalet adalet değildir
Diktatör değiliz, herkes kendi işini yapıyor. Yoksa ben ekonomistim diyip forumu enflasyon batağına sürüklerdim. (OLACAAAK OLACAAAK OLACAAAK O KADAAAR)Ne demek karısmıyorun supervisörsün. Gerekirse boossu banla benim isteğimi yap. O kadarını da hak ediyorum. 44 bin mesajla en utanılan arkadas oscarına adayım… fjjfjfj
Allah aşkına bu saçmalık bitene kadar kocaya falan kaçma düzelecek olsa zaten senin yüzü suyu hürmetine değiştirir hha khjfjfjdkaçacak olsam on kere kaçardım. sanki beni bilmiyorsun kardeşim
sen cezanı çekiyorsun, ben ödülümü istiyorum!1!1!1sizin yüzünüzden bana da kızıyor sonra allahın cezaları. biri queen ister biri lila..şımarık şımarık istekler jfljdjdj
Söz konusu BACIMIN yüzü suyu hürmeti ise, forum kaldıramaz bu kadar NURu …Allah aşkına bu saçmalık bitene kadar kocaya falan kaçma düzelecek olsa zaten senin yüzü suyu hürmetine değiştirir hha khjfjfjd
yok yok. ne kadar cirkeflik yapsam da yakın zamanda çözeceğine inanıyorum kfljdjd canım brom benim. kanımızı yerde komazHayret ilk kez aynı fikirdeyiz
Hha nın sağlayacağı Adalet bir yıl sonra gelir anca Allah muvekkillerinin yar ve yardımcısı olsun kjkhkvkv
sen ne ara ödül kazandın allasen. bi ay mor olcan işte sus şükret. karga da diyebilirdik..ya da ikisi de diyebilirdik hşgjsjsjsen cezanı çekiyorsun, ben ödülümü istiyorum!1!1!1
vermicekler işte rankını, böyle kalacaksın... (çok da umrunda böjbjbs)
Bundan sonra hiçbiri diycem Allahım karga geliyo yaren varsa ikisi deme, yaren geliyo ikisi de yazdı taraf seçmedi ay bayılcam. Bu erkolar kızları nasıl idare ediyor. @EL DUHANÎ taktik ver karşim hfjfjfj
canım meslek sırrı….Bizde şefaatine nail olalım inşallah....khkgjgSöz konusu BACIMIN yüzü suyu hürmeti ise, forum kaldıramaz bu kadar NURu …