Neamish
Üye
çağır onla oyna o zaman ben jungle gidiyorum bota gelmemMiraçsız botun tadı olmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çağır onla oyna o zaman ben jungle gidiyorum bota gelmemMiraçsız botun tadı olmaz
Bilgisayarım yok ki benimçağır onla oyna o zaman ben jungle gidiyorum bota gelmem![]()
o zaman yapacak pek bir şey yokBilgisayarım yok ki benim

Boşver pubg yi yaboşver o zaman pubg ?![]()
bulmuşsun belanı
Uyguna buldum gibi![]()
Niye öyle dedin 32 ram 1080ti var daha ne olsunbulmuşsun belanıal onla tetris oynarsın
1080 iyi dediler ama
1080 iyi dediler ama
Ne tavsiye edersin bebişimiyi olmasa da iyi derler
Ne tavsiye edersin bebişim
Taliyah oyunu hariç statlara bak harika. Takım feeder dolu napalım…
Balım benim ayırdığım bütçe kadar o ekran kartı4060ti altına verilen para gereksiz sanki bebişim
Taliyah oyunu hariç statlara bak harika. Takım feeder dolu napalım…
1080ti lara dikkat et ama. Herkesin deli gibi mining yaptığı dönemde en revaçtaki ekran kartı oydu.Balım benim ayırdığım bütçe kadar o ekran kartı
O benle alakalı değilTam onu diyecektim o zyra oyununda takımda @Hatrım Kalır vardı herhalde 19 kille taşıyamamışsın![]()

Balım benim ayırdığım bütçe kadar o ekran kartı
Düşünülebilir![]()
PC HOCASI-GG10.4 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10.4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 TI OC 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
çok mu bu ?