Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Okey..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cocuklugumuzdan beri var o oyun ya ama simdilerde mobil de oynuyorlar o zaman. Eskiden isin icinde parada yoktu ne guzel.Age of Empires kardeşim. Global bir oyun, tüm dünyadan insanlar oynuyor.
Bu kiz oyun oynamamdan nefret ediyor. Hem de ucretsiz parasiz oyunlar.Okey..
Evet eski oyun, ama şu an mobil versiyonu var. Çinliler, Koreliler, Amerikalılar parayı basıyor. Bizim Türkiye'den insanlar da biliyorsun bu tür oyunların hastası.Cocuklugumuzdan beri var o oyun ya ama simdilerde mobil de oynuyorlar o zaman. Eskiden isin icinde parada yoktu ne guzel.
Bu kiz oyun oynamamdan nefret ediyor. Hem de ucretsiz parasiz oyunlar.
Ama ne hikmetse kendisi bitcoin adi altinda kumar oynuyor.
Bugun rakibim sensin sevgili! Ters yapmadan evvel seni uyariyim! Asfkj
Mobil kismi cikti isin icine para karisti oyun sektorude bitti be haci. Ne diyeyim.Evet eski oyun, ama şu an mobil versiyonu var. Çinliler, Koreliler, Amerikalılar parayı basıyor. Bizim Türkiye'den insanlar da biliyorsun bu tür oyunların hastası.
YouTube de birisi var, katıldı programa harcadığı parayı anlatıyor. Sadece 1 tane karakter için 600 bin harcamış. Toplam 3 milyon para yatırmış, ama adamın karakterlerin hemen hepsi full, ne zevk yapıyordur![]()
tekken 8 indirdim hacı müsait olunca haber et402306718 - steam arkadaş kodum ortak oyun varsa oynarız
Yarın akşam oynayalımtekken 8 indirdim hacı müsait olunca haber et
Ulan hiç merak sarmadım ya, yıllar önce bir oyun oynadım böyle sağlam, klanın yarısını İstanbul'a topladık.. öyle iyi ekip vardı, sonrasında yıllarca oynamadım kardeşim. İşte şimdi öyle mobilden takılıyorum.tamamdır
@Run konsol da oynuyorsan konsol da var hacı
Ben kesinlikle bir oyuna sunucu açıldığı gün başlarım, o yüzden ön kayıt dışında oyun oynamam.telefonda brawl stars oynamaya başladım
pazar günü yeğenim beraber oynayalım diye yükletti
kötü oynuyorum diye bir de t***k geçiyor velet afşidhkaşfdkh
![]()
Brawl Stars
Fast-paced 3v3 multiplayer and battle royale made for mobile! Play with friends or solo across a variety of game modes in under three minutes.supercell.com
sade de çok kızar bana pc var playstation var laptop var steamdeck var (pc nin el konsolu hali) ps3 var ps4 var bir de gameboy advanced var.Ulan hiç merak sarmadım ya, yıllar önce bir oyun oynadım böyle sağlam, klanın yarısını İstanbul'a topladık.. öyle iyi ekip vardı, sonrasında yıllarca oynamadım kardeşim. İşte şimdi öyle mobilden takılıyorum.
PC kaldırdım ya, mobilden de oynanan oyunlar çok keyif vermiyor açıkçası. Konsol oyunları ile aram yok. Ama sayfayı takipteyim.. internet kafeye giderim ahah
Sana bir şey diyeyim mi daha önceleri eve duş almaya ve tuvalete gelirdim, öylece her anım gece gündüz dışarıda geçerdi. Sonra oyuna sardım işte, dışarıyla ilişki kesildi, sonrasında pandemi geldi, dizi ve filmlere sardım.. tamamen koptum..sade de çok kızar bana pc var playstation var laptop var steamdeck var (pc nin el konsolu hali) ps3 var ps4 var bir de gameboy advanced var.
ben dışardaki hayattan kendimi koparmak için yıllar yıllar evvel girdim içine ama bir yerden sonra olmuyor dediğin gibi.
herşeyin de bkunu çıkaran biri olarak bir gün sade tarafından boğazlanacam.
Satalım mısade de çok kızar bana pc var playstation var laptop var steamdeck var (pc nin el konsolu hali) ps3 var ps4 var bir de gameboy advanced var.
ben dışardaki hayattan kendimi koparmak için yıllar yıllar evvel girdim içine ama bir yerden sonra olmuyor dediğin gibi.
herşeyin de bkunu çıkaran biri olarak bir gün sade tarafından boğazlanacam.
Satalım bana on taş yüzük alalım..Satalım mı
@Sade