Oyun bilgisayarı?

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1028 gün önce görüldü

Anti msi'cıyız biz, çok pahalı kardeşim öğrenciye yapılır mı bu diyerek protesto ediyoruz. :kaç:

Fark ettim ya, başlık açarken belirtmediğime pişman oldum. jshdjs Monster'ın hangi modeli var sizde, memnun musunuz yani genel olarak? :cvcv:

modelini tam hatırlamıyorum ama gayet memnunuz halen. Kardeşim her İstanbula gelmesine veriyo servisine bakım yapıyolar. Zaten oraya gittiğinde sana yardımcı olurlar.

klajsdklasd :D iyi güldüm oyun pc diyince akla direk masa üstü gelir adamlar haklı :D

benim tavsiyem casper sakın alma dell veya hp olabilir

klajsdklasd :D iyi güldüm oyun pc diyince akla direk masa üstü gelir adamlar haklı :D

benim tavsiyem casper sakın alma dell veya hp olabilir

Render falan yazınca okula götüreceğimi anlarsınız sandım. :D
Şey diyeceğim hp'nin bir tane gaming bilgisayarı var ismini hatırlamıyorum ama 4000'e yakın fiyatı vardı. Oynarken arada takılma yapıyor ve arkadaşım ne yaptıysa çözemedi o yüzden önyargılıyım biraz. Dell hiç bilmiyorum ya hiç kullanmadım. :nopsrn:

Render falan yazınca okula götüreceğimi anlarsınız sandım. :D
Şey diyeceğim hp'nin bir tane gaming bilgisayarı var ismini hatırlamıyorum ama 4000'e yakın fiyatı vardı. Oynarken arada takılma yapıyor ve arkadaşım ne yaptıysa çözemedi o yüzden önyargılıyım biraz. Dell hiç bilmiyorum ya hiç kullanmadım. :nopsrn:

4000 civarında bir hp gaming bilgisayar oyunda donuyorsa o donanımda değildir uyuşmayan şeyler vardır her donma donanımdan olacak diye birşey yok :D hangi oyunmuş o merak ettim :nopsrn:

4000 civarında bir hp gaming bilgisayar oyunda donuyorsa o donanımda değildir uyuşmayan şeyler vardır her donma donanımdan olacak diye birşey yok :D hangi oyunmuş o merak ettim :nopsrn:

Yok canım tek bir oyun değil çoğu oyunda takılma yapıyordu. O anlık takılmalar da oyunun içine ediyor haliyle. En çok şeyde takılıyordu herhalde Life is Strange. :nopsrn:

Monster araştır derim onlarda toplama laptop yapıyo

Elia MSI'nın laptoplarını tercih edebilirsin.
Bakınız: MSI GL72 7RD-655XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar

İşlemci: Intel® Core™ i5-7300HQ 6M TurboBoost 3.50GHz
İşletim Sistemi: Dos
Ekran: 17.3" FHD (1920x1080) Yansımasız
Chipset: Intel® HM175
Ekran Kartı: GeForce® GTX 1050 2GB GDDR5
Hafıza: 8GB DDR4 2400Mhz
Hafıza yuvası: 2 Slot
Maksimum Hafıza: 32GB
HDD: 1TB 7200RPM
Optik Okuyucu: DVD Super Multi
Ön Kamera: HD type (30fps@720p)
Pil: 6-Cell Li-Ion
Güç Adaptörü: 150W adaptör
Boyutlar: 419 x 287 x 29~32 mm
Ağırlık: 2.7 kg

Öncelikle teşekkürler.
17 inç olması günlük kullanımı zorlaştırmaz mı sizce? Yani oyun bilgisayarı yazdım bu oyun bilgisayarlarında istenen bir şey fakat yazdığım üzere her gün okula götüreceğim aynı zamanda. Özellikleri güzel, fiyatı da msi'a göre fena değil ama 2.7 kg da düşündürmüyor değil. :nopsrn: Aynı fiyata ortalama bir monster bilgisayara ssd taktırıp kullansam nasıl olur?

Markası Asus olsun da, özelliklerini kafana göre takıl.

Markası Asus olsun da, özelliklerini kafana göre takıl.

Asus'un bir fiyat performans bilgisayarı olduğunu düşünmüyorum. Aylarca en ufak detayına kadar araştırdıktan sonra alan bir arkadaşım kesinlikle memnun kalmamıştı..

Bence inç boyutuna çok fazla takılma. Büyük de olsa açarsın, bunun ne gibi bir sakıncası olabilir? Oyun bilgisayarı olarak kullanmak temel sebepse, bence tercih edilebilir. Belki ağırlığı konusunda sıkıntı yaşayabilirsin ama MSI'nın alternatif bilgisayarları var zaten, bakılabilir.

Ben bir oyun bilgisayarı alacak olsaydım, MSI'ı Monster'e tercih ederdim. Çünkü Monster'da yıllardır bahsedilen bir fan sorunu var ve ilk etapta bir çok müşterisine sıkıntı çıkarıyor. Teknik servislerinin iyi olduğunu duydum, orası ayrı konu ama Türk milleti olarak sıkıntı yaşayabileceğimizi öğrendiğimiz an markadan soğuyoruz.

Bir de benim Tayvan mallarına karşı bir sempatim var. Hep sağlam olurlar. O yüzden akıllı telefonda da HTC'den şaşmıyorum mesela.

Şimdi haliyle en ekonomik şekilde maksimum performans verebilecek bir bilgisayar arıyorum ki Monster'ın 3500 liralık bi bilgisayarı MSI'ın yaklaşık 4500-5000 liralığına eşdeğerdi yanlış hatırlamıyorsam. Tabii ki ucuz diye koşa koşa onu alacak değilim ama ileride parçalara ekleme yapacağımı düşünürsek teknik servisinin artısıyla burada Monster öne geçiyor. Ama yeni aldığım bir şeyin sorun çıkarıyor olmasını da hiç istemem. O yüzden alternatif MSI'ları da araştırıyorum.. Kararsızım çokça..

Asus'un bir fiyat performans bilgisayarı olduğunu düşünmüyorum. Aylarca en ufak detayına kadar araştırdıktan sonra alan bir arkadaşım kesinlikle memnun kalmamıştı..

Sizin düşünceniz önemli olsa bize niye soruyorsunuz o zaman? Ben düşünüyorum ki onu söylüyorum. Arkadaşın iyi araştırdığını sanmış ama yanılmış demek ki. Bir Asus kullanıcısı olarak ben neden memnun kaldım acaba? Senelerce oyun bilgiayarları kullanmış ve gerekli araştırmaları yapmış biri olarak Asus'un es geçilecek bir marka olduğunu asla sanmıyorum.

Ha tabi sizi inandırmak zorunda değilim, bu benim gerçek bildiğim ve inandığım şey. Sonuçta kararı siz vereceksiniz. Ama şunu bilin, konuyu açıp soru soran ve yardıma ihtiyacı olan biri olarak benden iyi bilmeniz mümkün olsa bu konuyu ben açar, siz de bana yardımcı olurdunuz öyle değil mi? Tam tersi olduğuna göre benim bilgilerim sizin bildiklerinizden daha geniş ve doğru. Yanılıyorsam ispatlayabilirsiniz.

ASUS, Güç onunla suskunluğunu bozdu.

Ahahhha marka ırkçılığı da yapıldı ya pes doğrusu. Ben sadece görüşümü belirtmiştim, kesinlikle doğru demedim. Bir şey demiyorum bunun üzerine..

Vatan computere git onlar sana topluyor orda hic ugrasmassin

oyun için dizüstü alınmaz

Oyun bilg= masaüstü. Dizüstü şımarıklığına bir SON VERİN!!11111!!​

oyun için dizüstü alınmaz

Oyun bilgisayarı yazdım ama sadece o amaçla kullanmayacağım işte. Okul için de kullanacağım için oyunları maksimum seviyede kaldırmasına gerek yok beni idare etsin yeter. İleride toplama bilgisayar almayı da düşünüyorum bu amaca yönelik ama şu an değil.

Oyun bilg= masaüstü. Dizüstü şımarıklığına bir SON VERİN!!11111!!​

Ne yapayım masaüstünü her gün okula mı götüreyim Mastor Bey? :p

Geri