M
Myself
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Tarih gecen sene Benim ferrari ( pejo 106 ) de lpg takılı ve gaz bitmek uzereydi.Bİr benzinlige giris yaptım ve pompanın karsısına aracı cektım arkadasa gayet kuul ve emin bir sekilde ( bunu yapmasını cok severim ) fulliyelim dolsun lutfen dedim ve market kısmın gectim .islerimi hallettikten sonra icerdeki ekrandan pompanın ne kadar yazdıgına bakıyorum normal sartlarde 90 tl gibi bir degere depo doluyor. ekranda 92 tl yazdı bende bitti diye kartımı verdim parayı tahsıl edecek arkadas daha dolmadı dedi ekrana bakıyoruz halen 102 tl oldu +zammı geldı gaza dedim -yoo abi dedi ..icsesim alla alla depoya ne oldu lan dedi 110 tl oldu iyice kıllandım + birader bu iste bir terslik var napıyorsunuz siz dedim adam: benzin satıyos abi dedi + normalde 10 kere dolması lazım bu zımpırtının - abi normal hemen dolmaz +nasıl dolmaz kardesim - abi benzin bu dedi ve ben yerin 10 kat altına girip cıktım sesimi kestim meger lpg diye benzin pompasının onune cekmısım ...bu hikayeden cıkartılan dersimiz varsa kaderde düzülmek neye yarar üzülmek ...