Öyle işte :)

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarih gecen sene Benim ferrari ( pejo 106 ) de lpg takılı ve gaz bitmek uzereydi.Bİr benzinlige giris yaptım ve pompanın karsısına aracı cektım arkadasa gayet kuul ve emin bir sekilde ( bunu yapmasını cok severim ) fulliyelim dolsun lutfen dedim ve market kısmın gectim .islerimi hallettikten sonra icerdeki ekrandan pompanın ne kadar yazdıgına bakıyorum normal sartlarde 90 tl gibi bir degere depo doluyor. ekranda 92 tl yazdı bende bitti diye kartımı verdim parayı tahsıl edecek arkadas daha dolmadı dedi ekrana bakıyoruz halen 102 tl oldu +zammı geldı gaza dedim -yoo abi dedi ..icsesim alla alla depoya ne oldu lan dedi 110 tl oldu iyice kıllandım + birader bu iste bir terslik var napıyorsunuz siz dedim adam: benzin satıyos abi dedi + normalde 10 kere dolması lazım bu zımpırtının - abi normal hemen dolmaz +nasıl dolmaz kardesim - abi benzin bu dedi ve ben yerin 10 kat altına girip cıktım sesimi kestim meger lpg diye benzin pompasının onune cekmısım ...bu hikayeden cıkartılan dersimiz varsa kaderde düzülmek neye yarar üzülmek ...

Kesinllikle , ne üfflemiştim anlatamam , :D Aklıma geldi geldiği gibide paylaşayım dedim..

PEUGEOT-106-553x414.jpg

Bi özledim , bir özledim..

Ah ki ne ah..
Yaşadığım olayı bi başkasının yaşamaması dileği ile ruh hali olarak hiç iyi olmuyor

Galatasaray , fenerbahçe süper kupa maçı için kuzenle birlikte kendi şahsi arabamızla Kayseriye
doğru yolla çıktık , Yolda giderken biz gibi nice insanları gördük maça gittiğini vede dinlenme
İstasyonunun birine girip , aç olan karnımızı doyurmak istedik..
iki masa vardı her ikiside aile idi bir masa fenerbahçeli , diğer masa galatasaraylı bir aile idi
Vede Az bi alkolde var tabbi üzerimizde yolda içerekten seyir yapıyorduk ,
Telefon geldi vede dışarı cıktım telefonla konuşmak üzere o sıra galatasaraylı ailenin çocugunun
Bana baktığının farkına vardım , Kolumda işte fenerbahçe bilekliği , Üzerimde Fenerbahçe Eşortmanları
Bide kakşol var üzerimde fenerbahçe , Telefonla konusuyrum ama cocuk devamlı bana bakıyo gözüm
ister istemez ona aşina olaraktan ona bakıyo neyse telefon görüşmem bitti..
Tam ben ona dicektim bişey mi diyeceksin diye ki ,
O bana döndü vede dediki abi dedi sana bişey diyebbilirmiyim öyle olgun duki
Görseniz , 20 yaşındaki bir insan gibi benimle konuşmaya başladı ,
Resmen şok içersindeydim , topu topu 5 tane bira içtim dedim benmi sarhoşum :)
Neyse tanışma faslı vs , derken babası geldi o sıra..
Neyse Eleman Ali abi dedi her yerin dedi sarı lacıvert ayakkabına kadar..
Benmde dedi her yerim dedi sarı kırmızı çoraplarıma kadar..
Ama dedi benim senden bi fazlam varr dedi ,
Onu dedi tahmin edebilecekmisin ?
Düşündüm öyle bi an , aklıma bişey gelmedi..
Dedimki aklıma bişey gelmedi ne fazlan var dedim..
Dediki benim bide Kanım kırmızı akıyo , Galatasarayımın rengi
Damarımdaki kanımda bile onu taşıyorum o denli çok seviyoyum abicim dedi..
İnanın o an , alkolünde vermiş olduğu tesirle cok duygulandım gözlerim yaşardı
Sonra masamıza geldi kuzenle kafa yaptı vs sonra biz yolla cıktık..
Bende güzel bi anı olarak hayatımın sonuna kadar kalacak bişey idi..
Günümüz neslinin çocukları bi başka oluyo..
Ben o yaşta iki kelimeyi bir araya getiripte konuşmakta zorlanırken
Şimdi o sanki benim emsalimiş gibi benimle yarım saat vakit geçirdi..

O An Aklına Ben gelmeliydim de o çocuğu Sert sert bir öpecektin . Can kurban ona ya maşallah . Kendimi gördüm ufaklıkta . Çok iyimiş Myself Harika gerçekten.

Not : Bana linki attın ya bende bu benzin olayını okudum Allah allah dedim benimle ne alaka :D Sonradan Sayfayı aşaya çekince jeton düştü :D

benzin yerine ya mazot doldursalardı ben oturdum ağladım sarhoş pompacı neymiş dizel zannetmiş karakolluk olduk (: sen en azından benzin deponu doldurmuşsun

O An Aklına Ben gelmeliydim de o çocuğu Sert sert bir öpecektin . Can kurban ona ya maşallah . Kendimi gördüm ufaklıkta . Çok iyimiş Myself Harika gerçekten.

Not : Bana linki attın ya bende bu benzin olayını okudum Allah allah dedim benimle ne alaka :D Sonradan Sayfayı aşaya çekince jeton düştü :D

Not kısmına dışımdan sesli bir şekilde kahkaha atarak güldüm..

Sabah sabah bende güldüm benzin lpg mevzusuna :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri