Outis Pessoa

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Outis Pessoa forumun en kültürlü ve entel üyelerinden birisidir. Dinlediği şarkılar güzel. En önemlisi insan yanı muazzam. Tek bir önyargısına şahit olmadım ve bu güzel bir şey. Ayrıca hemşehrim olur. Sohbeti güzel, sevip saydığım bir insan kendisi. Umarım dilediklerin gerçekleşir Cem. :wink:

Ne kadar seviliyorsunuz -.-
Böyle insanları kıskanıyorum, ben pek karşılaşmadım ama gözlemleyeceğim fikir edinmek adına.

Yazmışım sana ama hep eksik kalmış. Öyle dolu dolu bir insansın ki. Özledim ayrıca şu şartların düzelse de gelsen. Ama gelemesen bile hayatındaki yenilikler için senin adına da mutlu oluyorum.

Saatlerce konuşsam da bıkmayacağım bir insan. Çok saygılı ve saygın. Çok da mesafelidir; bana olmasa da mesafeli. İnşallah yakın zamanda dönersin.
Tarafımca çokça seviliyorsun.
Mutlu kal.

Bir insan nasıl bu kadar iyi olabilir ki? Sorusunu sorduruyor hep.
Bir şeyler ters gidiyor olmalı ya da algılayamadığım noktalar var.
İyi niyetli yaklaşımlarından dolayı ufak çaplı bir tartışmamız da oldu.
Bir ara PM'den uzun uzun konuştuk, hani küçük bir çocuk hevesle,heyecanla bıkmadan uzun uzun sevdiği şeyleri anlatır ya aynı o şekil ideallerinden bahsetti bana. Eğitim ya da kültür farkı gözetmeden kapısını çalan herkesi eşit şekilde kale alabiliyor.Sevdiklerinde ya da sevmediklerinde derecesi değişiyordur belki.Büyük bir iyimserlikle,inancını yitirmediği idealleri var.Her şüpheyle yaklaşımım da sabırla insancıl yönlerini sunuyor,gıcık oluyorum bazen.
Onun gibi huzurlu düşünebilmeyi dilerdim.
Sert sınırlarımın olmamasını,uçlarda olmamayı,arada grileri kenarlara köşelere serpiştirebilmeyi...Hamlığımdan ya da cahilliğimden fazla heyecanlıyım galiba , hayat tecrübem arttıkça hayatın katlanılır yönlerini daha iyi görebileceğim belki kendisi gibi.
Garip biri ne kadar tanırsam tanıyayım, belli kalıplara sokamayacakmışım gibi geliyor.
İyi dilek temennisinde de bulunmayı gerek görmüyorum.
Hayatına kötü biri de girse,kötü bir olay da yaşasa doğasının mevsimi değişmiyor, en azından öyle lanse ediyor.
İdeallerine,hedeflerine ulaşmanı dilerim.
En hoşuna gidecek temenni bu olur galiba.

Çok saygı duyduğum bir kişilik.
Kendisinede,yazılarınada.

Cok saskinim. Hakkinda hicbir sey bilmiyorum. Ki bu cok sık olmaz. Uzaktan ufak ufak tanirim genelde cogunu. Ona ragmen yazmadan duramadim, cok imrendim cunku. Hakkinda yazilanlari tebessumle okudum, ne cok sevilmis oyle. Ne guzel izler birakmis dokunduklarinda :)
Evet, kiskandim gercekten :T:

Birikimli ve derin. Saygın ve mütevazi; ve çokca vesaire.
Onun gibisi nette yok desem, çok mu iddialı olur. -Belki' de ben rastlamadım.
Elbette bir insanı tanımak asla mümkün değil, lakin tanışmak mümkün. Tanışın derim..
- ve şansı bol olsun isterim, her daim.

Outis Pessoa dinledigim ve dinlemekten haz aldigim ( belki bi zamanlar haz aldigim ) nakarati bugun dilime dolanan tek hiphop sarkisi. Biliyorum tarzin degil, ama yine de paylasmak istedim, cunki eminim bunu hatirliyorsundur. Lutfen hatirlamiyorsanda hatirliyormus gibi yap :D Birde dilime dolandirdigin su dumbalayka ( Israil halk turkusu) icun teskler. Hani bildigim bir dilmis gibi, yakin ama bi turlu cozemedigim sarki .) Tipki taniyormus gibi ama tanismadigim insanlar gibi.
Ne diyecektim heh, sarki ''de la soul- ring ring ring'' Dinle bakalim.

Ya uye sozlugu biliyorum ama bunu yazacak yer bulamadim .) Hadi kahve yap kendine ben ismarlamisim gibi ve icerken gulumse.

Dün kişisel sayfanıza denk geldim çok beğendim dinlediğiniz müzikler ve hediye ettikleriniz de çok hoş tanışmıyoruz fakat tanışmak isterim sevgilerimle.

Sahip olunabilecek en güzel insanlardan biri kendisi.
İyi ki tanımışım gerçekten.
Stres yaptığım konuda benden daha rahat ve bana benden çok güvenen insan.
Onunla konuşmak iyi geliyor -en azından bana-. Sizi motive edebilir, sorununuza çözüm üretebilir. Her anlamda size yardımcı olur.

İnşallah yakında ona çok güzel haberler verebileceğim. Bu zor süreçte yanımda yer aldığı ve beni yüreklendirdiği için teşekkür ediyorum.

Eskiye oranla yeni yaşantına alışmanı ve sevmeni mutlulukla izliyorum. Daima mutlu olması gerekn ve bunu hak eden bir insansın.
Sen tanrıya inanmazsın ama Allah her işini rast getirsin. :hppy:

Cok cok selam söyle angie cim.
Ve onunla tanismamiza vesile olmana sana mütesekkirim.

Surreal hayatimda Göz hizasinda oldugum bir insan.

Geri