Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadim öğretilerde, Dünya'nın gezegen olarak ömrü tükenince yeniden en başa dönüldüğü üzerine anlatımlar var. Dünya'nın 4 evre geçirdiği ve son evre bitince en başa dönüldüğü Hint kutsal metinleri Vedalar'da da anlatılıyor.Dünyaya gelip nesli tükenen kaçıncı insan topluluğuyuz acaba yedik bitirdik kendimizi
Bizden sonra bir insan topluluğu daha gelirse biz kıyamet için onları mı bekleyeceğiz :/Kadim öğretilerde, Dünya'nın gezegen olarak ömrü tükenince yeniden en başa dönüldüğü üzerine anlatımlar var. Dünya'nın 4 evre geçirdiği ve son evre bitince en başa dönüldüğü Hint kutsal metinleri Vedalar'da da anlatılıyor.
Metinlerde yazanlara göre hayır çünkü her yıkım yaşayan insanlık kendi dönemine göre hesaba çekiliyor.Bizden sonra bir insan topluluğu daha gelirse biz kıyamet için onları mı bekleyeceğiz :/
Belki ben artık sonsuzluğa gitmek istiyorum hem bizden sonra yaşamak saçma biz en iyi nesiliz üstümüz olmamalı :pMetinlerde yazanlara göre hayır çünkü her yıkım yaşayan insanlık kendi dönemine göre hesaba çekiliyor.
Oldukça karışık görünüyor, ölmeden anlamak mümkün değil bence.Belki ben artık sonsuzluğa gitmek istiyorum hem bizden sonra yaşamak saçma biz en iyi nesiliz üstümüz olmamalı :p
E tabi biz 60 da hatta onu bile göremeden ölüyoruz 950 yıl acaba hangi yaş aralığında yüzler falan kırışıyordu@Serçe,
950 yıl yaşadığı ifade edilen Nuh peygamber dönemi ile şu anki insanlığı ayrı tutuyor metinler.
EndişelenmeMetinlerde yazanlara göre hayır çünkü her yıkım yaşayan insanlık kendi dönemine göre hesaba çekiliyor.
Doğal afetler, savaşlar, hastalıklar arttıkça dünya da yaşanmaz bir gezegen haline geliyor. Su kıtlığı yaşandığında ya da çoğu şehir sular altında kaldığında ne yazık ki kimsenin elinden bir şey gelmeyecek.Endişelenme
Dünyanın kıyamete ne kadar yaklaştığını gösteren Kıyamet Günü Saati (Doomsday Clock) 25. kez güncellendi. Bu sembolik saate göre, insanlığın yarattığı tehlikeli teknolojilerle kendini yok etmesine yani gece yarısına sadece 90 saniye kaldı.
Kar amacı gütmeyen bilim kuruluşu Bulletin of the Atomic Scientists'in Bilim ve Güvenlik Kurulu tarafından salı günü yeniden ayarlanan saatle insanlığın kıyamete hiç olmadığı kadar yaklaştığı gösterildi.
Kuruldan yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıla göre saatin yelkovanındaki 10 saniyelik ilerlemede büyük oranda Ukrayna'daki savaşın etkili olduğu bildirildi.