E
Ezel
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Yüzün geçmişten kalan
Aşka tarif yazdıran
Bir alaturka hüzün
Yüzün kıyıma vuran
Anne karnı huzur
Çocukluğumun sesi
Senden bana
Şimdi zamanı sızdıran
[FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]
Şımartılmamış aşkın
Sessizliğe yakın
Kimbilir kaç yüzyıldır
Sarılmamış kolların
Sisliydi kirpiklerin
Ve gözlerin yağmurlu
Yorulmuşsun
Hakkını almış yılların
[FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[/FONT]
Elfida
Bir belalı başımsın
Elfida
Beni farketme sakın
Omzumda iz bırakma
Yüküm dünyaya yakın
Elfida
Hep aklımda kalacaksın
[/FONT]
[/FONT]
Elfida
Sen eski bir şarkısın
Elfida
Beni farketme sakın
Omzumda iz bırakma
Yüküm dünyaya yakın
Elfida
Hep aklımda kalacaksın
[FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Omzumda iz bırakma
Yüküm dünyaya yakın
Elfida
Hep aklımda kalacaksın
Şımartılmamış aşkın
[FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Sessizliğe yakın
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Kimbilir kaç yüzyıldır
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Sarılmamış kolların
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Sisliydi kirpiklerin
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Ve gözlerin yağmurlu
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Yorulmuşsun
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Hakkını almış yılların
[/FONT]
Elfida
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Bir belalı başımsın
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Elfida
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Beni farketme sakın
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Omzumda iz bırakma
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Yüküm dünyaya yakın
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Elfida
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Hep aklımda kalacaksın
[/FONT]
Elfida
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Sen eski bir şarkısın
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Beni farketme sakın
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Omzumda iz bırakma
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Yüküm dünyaya yakın
[/FONT][FONT=tahoma, verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]Hep aklımda kalacaksın
[/FONT][/FONT][/FONT]