-Otur bi konuşcaz.

E
  • Kullanıcı Ezel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Bu aksam Ben de Özledim' in 2.bölümü var sen hala yoklardasin. Dagilmayin lan cok yalnizim demistik bir de. :hih:

içindeki sese güvenmelimiyiz hani söz konusu benim minder :)

Koskoca Katre-i Matem gitmis, sen minder derdinde misin.? :cici:
Katre gör gör degerini ve cabuk geri gel. Bu arada benim ic sesime güvenilmez basina buyruk, düsünceleri savruk bir seydir benim ic sesim. Dilerim döner ve sayfasini kirlettigimiz icin ikimize de bir güzel kizar.

Koskoca Katre-i Matem gitmis, sen minder derdinde misin.? :cici:
Katre gör gör degerini ve cabuk geri gel. Bu arada benim ic sesime güvenilmez basina buyruk, düsünceleri savruk bir seydir benim ic sesim. Dilerim döner ve sayfasini kirlettigimiz icin ikimize de bir güzel kizar.

katreyide özledik ama minderimi almıyo kaç kere söz verdi.sözü verdin mi tutucan gör gör katre bak mindersiz ne hallere düştüm.senin güzel hatrına yine döner o bak gör aha buraya yazıyorum yazdım :) sayfanı kirlettiğğimiz için özür dilemeyiz hadi çık gel kafamızı bozma tekirdede ağacına mendil astım dilek diledim bu akşam burda :)

Bu aksam Ben de Özledim' in 2.bölümü var sen hala yoklardasin. Dagilmayin lan cok yalnizim demistik bir de. :hih:

Ablacımm Katre-i Matem Forumu bıraktığını hatta sanalı bıraktığına dair bir pm attı bana . Bir daha da sesi çıkmadı . Bilginiz olsun .

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :srl:
Biliyordum gitmeyecegini boyle birakmayacaginiii.
Hos geldin (:
Ah çok mutlu oldum.

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :srl:
Biliyordum gitmeyecegini boyle birakmayacaginiii.
Hos geldin (:
Ah çok mutlu oldum.

Aslında bırakmıştım çokda iyi gelmişti şimdi de çok fazla girmeyi düşünmüyorum. :cici:

Hoş buldum canım benim sağol :srl:

ZeN sattın ya iki dakkada hani senin iç sesine güven olmazdı ha! soraaa ben dedim gelecek bak gör sora bana minderi alıcak sözünü tutacak demi Katre-i Matem alıcan minderi söz verdin şahitler bile var

Arada yasam belirtileri ver oda olur yani :p
Toptan kaybolma, uzulduk bak burda.
Hem daha bana e-kart yapican aehe
:srl:

Geri