Kendi arabam olduktan sonra TR sınırları içerisinde gidemeyeceğim şehir yok.Kendi arabamızın koltuğu…… ya da uçak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi arabam olduktan sonra TR sınırları içerisinde gidemeyeceğim şehir yok.Kendi arabamızın koltuğu…… ya da uçak
Kendi arabamızın koltuğu…… ya da uçak
Kedimin…Uçak da kendinizin mi?
Kedimin…
Sovuk olur kışin orasıGerçek otobüs gurmeleri bilir ki en iyi koltuk orta kapının hemen sağındaki koltuktur
Orta kapıyı karşına al. Merdivenlerden çıkınca hemen sağdaki koltuk. Soğuk olmazSovuk olur kışin orası
Tamam sırf bu denemek için yakın zamanda otobüs yolculuğu yapcam üşürsem yolarim seni ddOrta kapıyı karşına al. Merdivenlerden çıkınca hemen sağdaki koltuk. Soğuk olmaz
Yani kötünün de kötüsü var diyorsun vay arkadaş demekki Avrupa bizi kıskanmakta yerden göğe kadar haklıSize birsey diyim mi Turkiyenin en iyi oldugu sey otobustur net. Ingiltereye 8 saatlik bir otobuse bindim meger bizim Tr otobusleri VIP imis onu fark ettim :d
Gercekten bak :d luks otobus yaziyordu sitede. Onumdeki koltuk kucagimda gittim, bacagimin biri disarda digeri uyusuk vaziyette :dYani kötünün de kötüsü var diyorsun vay arkadaş demekki Avrupa bizi kıskanmakta yerden göğe kadar haklı
Şakası bir yana bir çok konuda Avrupa'dan çok çok iyiyiz yurtdışına giden yakınlarımdan çok duyuyorum bunu tek güzel yanı özgürsün seni kimse hiç bir konuda sorgulanıyor olması onun dışında tırtGercekten bak :d luks otobus yaziyordu sitede. Onumdeki koltuk kucagimda gittim, bacagimin biri disarda digeri uyusuk vaziyette :d