otobüsteki en iyi koltuk

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
En önde oturunca virajlarda filan hoop yardan düşüyoruz gibi olur, olmaz.
En arkada çok ses olur , tekerin hizasına da gelirsen har-har-har, olmaz.
Ortaya otursan çok ayak altı kapının ağzı inen çıkan su alan eden bitmez, olmaz.

En iyisi bir yere gitmemek.

dar olmayan, geniş ve yumuşak, oturunca götün sırtın ve ensenin tam oturduğu, sağa sola boynu yaslayabildiğin VİB TURİZMİN SAYIN YOLCULARI efsane tekli koltukları var işiniz olmasa da sağa sola gidin öneriyorum güzel sallanıyor kafanı cama koyunca titremiyor da

• Hehe
Tepkiler: W
En ön koltuk boş değilse o firmadan almıyorum. Takıntı gibi bir şey. Yolu izlemem lazım benim.:D

Hiç sevmem otobüs yolculuğu en son ne zaman otobüs yolculuğu yaptığımı da hatırlamıyorum neyse ki

Sanki satın alacağım ulaşacağim yere gideyim yeter

En ön çok güzel otobüsçülerin sohbetleri de güzelse daha da güzel oluyor yolculuk

En önde oturunca virajlarda filan hoop yardan düşüyoruz gibi olur, olmaz.
En arkada çok ses olur , tekerin hizasına da gelirsen har-har-har, olmaz.
Ortaya otursan çok ayak altı kapının ağzı inen çıkan su alan eden bitmez, olmaz.

En iyisi bir yere gitmemek.
Dimi? Otur evinde be yaa🤣🤣

Ben söyleyim; bir otobüste rahat rahat, hatta yayıla yayıla gideceğiniz tek yer, orta merdiven altından girilen muavinlerin ve şoförlerin dinlenme alanı.

En güvenli yer şoförün iki arkasıdır. Kaza olaylarında insan reflexi gereği önce kendini uzaklaştırır. Düşünün bakalım kaç kaza gördünüz şoför yanından çarpan bir otobüs?

En güvenli yer şoförün iki arkasıdır. Kaza olaylarında insan reflexi gereği önce kendini uzaklaştırır. Düşünün bakalım kaç kaza gördünüz şoför yanından çarpan bir otobüs?

hiç böyle düşünmemiştim haklı

Cam kenari ve kapiya yakin yer... 1de 2'li koltuklardan 1i bossa koltugun ustune yayilir. Addsds

Epeydir otobüs yolculugu yapmiyorum. Ustelik Yalniz da yolculuk yapmiyorum.
Bu yuzden Bu Konfora sahip koltuk Bal'imin oturduğu koltuk olmus oluyor. Yaninda ben olmus olsam da yayiliyor minnosum, fosur fosur uyuyor. Afsds simdi de yolculukta ozledim bak... =/

Orta kapıdan girdiğinde sağındaki koltuklar. Yatabildiğin kadar yatırırsın. Yatırdığın için bacakların da öndeki koltuğun tacizine maruz kalmak. Hele bi de koltuklar yumuşaksa ve kafa yerleri sağ sol destekli olanlardansa üffff. Favorim olan yer. Otobüs yolculuğu yapacaksam direkt oraya bakıyorum.

• Hehe
Tepkiler: W
ee naptiniz kim kaptı ön koltuğu ?

Önümüze inek çıktı, gitmesini bekliyoruz.

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri