Otobüste zeytinyağı götüren eleman valizleri batırdı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bilemeyiz ... Belli olmaz .
Köylü milletin efendisidir ayrıca .
Sizi kınıyorum
O köylü bu köylü diil. Hani Amerikan köylüsü var ya arizonali. Hektarlarca arazisi var altından petrol çıksa kendi malı olan. Kapısinda a150 Ford pikapi olan verandali villali. Hah o işte.

Bu arada ben de yağ taşıyorum. Köyümü 30 yaşına kadar görmedim bile. Ama genetik olarak aktarıldı. Köylü olmasam ne işim var burda kubralarla büşralarla sametlerle ugrasayim. Baltimorda jhon hopkinste ameliyatta olurdum. Dünyaya faydam olurdu. Yetmiş yaşında teyzelerin bel ağrısıyla bacak yanmasiyla ugrasmazdim.

Ben kaybedenlerdenim. Basaramayanlardan. Buradaki herkes gibi.

Zeytin yağı doğaldır. Korkulacak bir şey yok. Yıkarsınız, çıkar.

İsmaili zeytin yağıyla yıkayacaksın.ama önce bir kaç saat güneşin altında tutacaksın iyice yumuşasın

Hiç bişi çıkmaz. Sigorta ödemez. Kayıp zayi değil ki. Otobüs firmasına rücu eder taşımaması gereken mal taşıdı diye. O da yag taşıyana rücu eder ibraz beyanda bulunmadı vatandaş diye. 10 yil sürer mahkeme. Mağdur olan bi noktadan sonra ikrah eder takip etmez davasını.

Köylü ile ugrasamazsin. Kafana nacak vurur az hakkını ararsan. Seni fetöcülukle itham eder. Vatan der millet der ezan der. Mal gibi kalırsın.
IMG_6779.jpeg

Seni gördüm bu pasajda doktor : dd

Konu cevre duyarliligi ve hayvan haklari bolumune acilmis. Niye boyle seylere takiliyorum bilmiyorum...

otobüs firmasının zararı karşılayacağını düşünen arkadaşlar, ya hayatınızda otobüs yolculuğu yapmadınız ya da ülkemizin otobüs firmalarını hiç tanımamışsınız. :d kimse hiçbir sorumluluk almaz. bagajın içine tıkıştırmışlar açıp tek tek bagaj mı kontrol edicez deyip sallarlar. yazık olmuş, bagaja elektronik cihaz vermemek gerektiğini düşünebilmek gerekirdi.

geçende ablamı istanbula yolcu ettik...... 1 tane bavulla gelmişti, 4 parça yükle geri gitti...... 1 çuval domates, patlıcan, mısır vs sebzeler, 1 kolide envai çeşit turşu, 1 kovada da yumurta var....... köylü varoş olabilir ama köy berekettir arkadaşlar......

geçende ablamı istanbula yolcu ettik...... 1 tane bavulla gelmişti, 4 parça yükle geri gitti...... 1 çuval domates, patlıcan, mısır vs sebzeler, 1 kolide envai çeşit turşu, 1 kovada da yumurta var....... köylü varoş olabilir ama köy berekettir arkadaşlar......
Hiç çağırmıyorsun ogiiii bizi yaaa
Ama gerçekten öyle köy bereket demek. Biz de gittiğimizde çok şeyle dönerdik… yağ da milas zeytinyağı bence. Çok ünlü bu yağ…

Geri