Otobüste zeytinyağı götüren eleman valizleri batırdı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu kesin @Alavarez muğla tatilinden aldığı organik zeytinyağını metropole getirirken telef oldu..

Son düzenleme:
Ay delirirdim yaaaa
Ben her ihtimale karşı kıyafetlerimi büyük çöp poşeti içine koyuyorum…

Bir de şoför mü muavin mi kusura bakmayın diyor. Sigorta zararı karşılamayacak mı?

Bir de şoför mü muavin mi kusura bakmayın diyor. Sigorta zararı karşılamayacak mı?
tüketici, üretici, insan hakları, kadın hakları, hayvan hakları, ayakkabıcılar derneği, taksiciler derneği, fifa, fiba ne kadar dernek, kuruluş vs varsa ayağa kaldırırım........ YIKARIM O FİRMAYI!!!

Hiç bişi çıkmaz. Sigorta ödemez. Kayıp zayi değil ki. Otobüs firmasına rücu eder taşımaması gereken mal taşıdı diye. O da yag taşıyana rücu eder ibraz beyanda bulunmadı vatandaş diye. 10 yil sürer mahkeme. Mağdur olan bi noktadan sonra ikrah eder takip etmez davasını.

Köylü ile ugrasamazsin. Kafana nacak vurur az hakkını ararsan. Seni fetöcülukle itham eder. Vatan der millet der ezan der. Mal gibi kalırsın.

Ben de taşıyorum kendi arabamda.
Kapakların içine streç kapatıp sıkıyorum. Çift poşete koyuyorum yetmiyor onu da koliye oturtuyorum.

Yine de sızıyor.

Niye çünkü sızma zeytinyağı

Hiç bişi çıkmaz. Sigorta ödemez. Kayıp zayi değil ki. Otobüs firmasına rücu eder taşımaması gereken mal taşıdı diye. O da yag taşıyana rücu eder ibraz beyanda bulunmadı vatandaş diye. 10 yil sürer mahkeme. Mağdur olan bi noktadan sonra ikrah eder takip etmez davasını.

Köylü ile ugrasamazsin. Kafana nacak vurur az hakkını ararsan. Seni fetöcülukle itham eder. Vatan der millet der ezan der. Mal gibi kalırsın.
hocam size bir ara benim valizi başka birine teslim ettiklerini, ipucu vb bir şey var mı diye ön gözü açtığımda erkek donu ile karşılaştığımı ve sonrasında olan olayları anlatayım.dhf zararımı kim, nasıl karşılar bilmiyorum ama yıkarım o firmayı.dlfj böyle konularda nasıl bir çingene olduğumu bilmiyorsunuzdfkg yıkarım dedim mi yıkarım!soşlfk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hahah stock ksksks İstanbul dönüşü annemin küçük valizi karısmıs. Erkek donu ve ilaç poşeti çıkmış. Ndkdnnd

Kisi sigortaliysa fazlasiyla oder. Daha once basima geldi baskasinin bi temizlik ilaci benim kiyafetlere akmis ve valizin icindeki hersey renk degistirmisti.

Köylü ne alaka ben anlamadım

Süt taşısaydı daha kötü olurdu. Kokusu hiç çıkmıyormuş. Otobüste sohbet esnasında söylediler. Günlerce kokmuş.

zarara giren zararıyla kalır.

Geri