Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tüketici, üretici, insan hakları, kadın hakları, hayvan hakları, ayakkabıcılar derneği, taksiciler derneği, fifa, fiba ne kadar dernek, kuruluş vs varsa ayağa kaldırırım........ YIKARIM O FİRMAYI!!!Bir de şoför mü muavin mi kusura bakmayın diyor. Sigorta zararı karşılamayacak mı?
hocam size bir ara benim valizi başka birine teslim ettiklerini, ipucu vb bir şey var mı diye ön gözü açtığımda erkek donu ile karşılaştığımı ve sonrasında olan olayları anlatayım.dhf zararımı kim, nasıl karşılar bilmiyorum ama yıkarım o firmayı.dlfj böyle konularda nasıl bir çingene olduğumu bilmiyorsunuzdfkg yıkarım dedim mi yıkarım!soşlfkHiç bişi çıkmaz. Sigorta ödemez. Kayıp zayi değil ki. Otobüs firmasına rücu eder taşımaması gereken mal taşıdı diye. O da yag taşıyana rücu eder ibraz beyanda bulunmadı vatandaş diye. 10 yil sürer mahkeme. Mağdur olan bi noktadan sonra ikrah eder takip etmez davasını.
Köylü ile ugrasamazsin. Kafana nacak vurur az hakkını ararsan. Seni fetöcülukle itham eder. Vatan der millet der ezan der. Mal gibi kalırsın.
Kisi sigortaliysa fazlasiyla oder. Daha once basima geldi baskasinin bi temizlik ilaci benim kiyafetlere akmis ve valizin icindeki hersey renk degistirmisti.Hiç bişi çıkmaz. Sigorta ödemez. Kayıp zayi değil ki. Otobüs firmasına rücu eder taşımaması gereken mal taşıdı diye. O da yag taşıyana rücu eder ibraz beyanda bulunmadı vatandaş diye. 10 yil sürer mahkeme. Mağdur olan bi noktadan sonra ikrah eder takip etmez davasını.
Köylü ile ugrasamazsin. Kafana nacak vurur az hakkını ararsan. Seni fetöcülukle itham eder. Vatan der millet der ezan der. Mal gibi kalırsın.
Şehirli yağ mi taşır otobüsteKöylü ne alaka ben anlamadım
Bilemeyiz ... Belli olmaz .Şehirli yağ mi taşır otobüste