Otobüste yer boşalınca erkeğin yanından kalkan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
462b3916-8e4e-4771-b584-25e37fed5952-m.jpg

Ben trende otobüste yanımda erkek oturunca irite oluyorum çok gıcık kapan bi tipim yolda empati kurmaları konuşmaları soru sormalarını istemem ankaradan İstanbul’a giderken 5 saat yanımdaki sapa başımı kaldırıp bakmadım kaçtı çocuk

Bombali saldirilarin cok fazla oldugu donemde bizim okulun da duraginda olmustu bir tanesi. Ben tabi nasil bir korku. Otobus kalabalik yine. Yanima biri oturdu. Boyle 26 cm sakal uzun uzun da giyinmis. Nasil da sekilci yaklastim ama olaya. Aha dedim otobusu patlatacak.. yer degistirmistim.. hayir sanki yer degisince orasi patlamayacak bak bak akla bak.. iste arkadaslar artik boyle seyler olmuyor. Reisimiz sag olsun. Konuyu reisi overek bitirdigime gore huzurla konudan cikabilirim.

Otobüs ne ya fakir gibi. Taksi kullanın tek başınıza mis gibi gidiyorsunuz.

Saygi duyarim da

Bosalmadan once niye kalkmiyomus

Aptal

Kalksınlar hatta yanıma bile oturmasın kadınlar. Ben den uzak Allaha yakın olsunlar

Yani. Gayet normal. Herkes nasil rahat hissediyorsa oyle yapmali. Ben de tren ve otobusle cok yolculuk yaparim ve kalabalikta yanima oturan veya benim birinin yanina oturmuslugum cok var. Kalabalik azalinca, bos yerler cogalinca, toplam 5 kisi bile etmiyorsaniz daha, kalkip baska yere oturmak da ayiplik yok. Iyi gunler diler, gulumsersin ve gecersin baska yere. Onca yer var ve tiklim tiklim, yanyana, kucak kucaga oturmaya ne gerek var? Bu durumda benim yanimdan da bazi erkekler kalkip baska yerde oturmustur, benim de kalkip baska yerde oturmuslugum var. Boylece daha rahat seyahat edebiliyorsun.

böyle şeyleri cidden düşünen insanlar varmış ahahah

neyse ki toplu taşıma kullanmıyorum

Kadınların otobüste yanımda oturmasından çok rahatsız oluyorum. Kendimi inanılmaz kasıyorum. Ne zaman kassam zaten ya arka arkaya 7-8 kere hapşururum ya öksürük tutar ya karnım guruldar illa bi şey olur.

Geri