Otobüste yer boşalınca erkeğin yanından kalkan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Benim yanıma oturan hatun durağına gelsede kalkmıyor.

Ben mesela böyle durumlarda yanıma bi kadın oturduysa şayet, rahatsız olmaması için neredeyse cama yapışık şekilde yolculuğumu sürdürüyorum. Ha buna rağmen başka bi yerde koltuk boşaldı diye kalkıp giderse de afedersiniz cehennemin dibine kadar yolu vardır efendim. Nihayetinde ben sokakta yürürken önümde bi kadın varsa şayet, sanki kendisini takip ediyormuşum gibi bir durum olmasın diye koşar adım kadını geçip yoluna devam eden adamım.

hahaha @karamuratbenim çok stratejik gördük sizi efendim? zor olmuyor mu toplumsal alanda bu kadar matematikle yaşamak?

çok stratejist bi toplumbilimci olarak bazen zorlansam da alıştım artık baağyan. içgüdüsel olarak yapıyorum. bi toplumsal bilinç gibi ne bileyim öyle yapmazsam sanki cezalandırılacakmışım gibi hissediyorum.

Ben de isterdim hedonistçe hareket etmeyi, anarşik bi şekilde toplumsal normları reddetmeyi ama maalesef bizim yolumuz platon'un yolu, bizim yolumuz sokrates'in yolu.

İftar öncesi ne diyorum ya :/

İşte siz toplumbilimciler toplumun kurumundan girip, yapısından çıktığınız için bilmekten ötürü yolda yürürken bile mesleki deformasyon yaşıyorsunuz. Bu çağda bir aristo mantığından iki platonun felsefesinden kaçınmak lazım, ben sizi ısrarla epikürün yoluna davet ediyorum @karamuratbenim!

Belki müsait bir yerde inecektir.
Inecegi vakitin ile otobüste yerin bosalmasi, determinist bir cizgide bulusmalari olabilir.
Zaten baslik yrm gibi.
Felsefi yaklastim bu yüzden

İşte siz toplumbilimciler toplumun kurumundan girip, yapısından çıktığınız için bilmekten ötürü yolda yürürken bile mesleki deformasyon yaşıyorsunuz. Bu çağda bir aristo mantığından iki platonun felsefesinden kaçınmak lazım, ben sizi ısrarla epikürün yoluna davet ediyorum @karamuratbenim!

Bilemiyorum baağyan, bilemiyorum belki de fazlaca fatalist olduğum için ya da özgür iradeye inanmadığım için ya da kendim öyle olduğum için bu nazik davetinize her ne kadar katılmaya çok hevesli olsam da yapamayacağım sanırım.

Aristo mantığını da severim ayrıca.

sözelcilere klasik mantık anlatırken ben:

Tartisilmasina gerek dahi olmayan bir konu. Ister oturur ister kalkar, kime ne?

seven
sevdiğine
sevdiğini söylesin

Bir yandan @karamuratbenim in fatalist ya da özgür iradeye inanmayan birisi olmasını kendisi olmasından ayrı tutması üzerine sinapslerimde yaşanan fırtınalar, bir yandan trol olduğum ironisine inanıp kanka sen misinciler, bir yandan gaza gelip konunun formatını çiçekleyen karma, ve hala ayıp yapan hatunlar..

Rahat edememiştir ne var bunda isteyen istediği yerde otursun

Dede oturuyorsa otomatikman kalkarım.d Tren bakışı atmalarından irkiliyorum.

Cok iticiler ya. Ve dikkat ettim bunu genelde cirkin kizlar yapiyor. Evet lincleyebilirsiniz. Ya da bu hareketi yaptiklari icin cirkinlesiyorlar. Evet insanlari gozlemliyorum.

5c8cadb445d2a05010cf51b7 (1).jpg

İşte bu tatlı. dd
Dedelere dışarı izni verilmemeliydi. Otobüslerin ön iki koltukları ve arka kısımları hep onlar. Taamam başımızdan eksik olmasınlar ata sonuçta ama yakışmıyor piss pis bakışlar. Çantamı alıp vurasım geliyor

Geri