Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiçmi kafanız ağırmıyor seyir halindeyken okumak. Büyük meziyet hakikatten tebrik ediyorum ve imreniyorum okuyabilenere.
Hayatının büyük bir çoğunluğunda çevresel şartları kontrol edememiş ve kitap okuma alışkanlığını gürültülü lise sıralarında pekiştirmiş biri olarak, şahsen en huzurlu kitap okuduğum yerler gürültülü yerler oluyor. Fiziksel olarak sıkışıklık olmaması kafi.
Alışkanlık meselesi ama tavsiye ederim, yarın öbür gün çoluk çocuğa karışıp 'ay aman çok gürültülü' deyip deyip okumaya küsenlerden olma da.
Ben otobuste okuyamiyorum Arpes .p Hareket eden vasitada mide bulantisi gecirip, ondekinin ensesine kusmak istemiyorum cunku .p
Sessiz sakin bir yerde olup, anlayabilmeliyim okudugum kitabi. Nehir/deniz kenari olur, cafeler olur, evimde pencerenin dibindeki minderim olur : ))
İşte Ankara'da güzel akan bir nehri geçtim nehir vardı da biz mi gidip dibinde kitap okumadık... Eymir var, onun da ne kadar kitap okumalık ve yakın bir yer olduğu bayağı tartışılır. salkjdas
Ankara omrumun en guzel 5 senesini yedi bitirdi, neyse ki cabuk akillandim .p
merak ediyorum hem müzik dinleyip hem kitap okuyanlar var, okuduklarından bir şey anlıyorlar mı?
Hayır ama mobilden makale falan okuyorum :T:
vallaha mı![]()