Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pskilojik mi bilmiyorum uzun yıllar önce otobüs seyahatlerimde okumaya başladığım an midem bulanırdı artık atlattım diyebilirim kitap bitirdiğim bile olmuştur ancak, şehirde toplu taşıma araçlarında okumak istesem midem bulanıyor metro hariç.d
çantamdaki kitap kalın değilse, sayfalarını rahatlıkla çevirebileceksem, sayfaları çevirirken kopmayacaklarından eminsem ya da tek elimle bir yere tutunurken diğer elimde kitabı tutmaktan rahatsızlık duymayacak haldeysem okurum, evet, okudum.
Metropolün güzel mi kötü bilemediğim bir getirisi. 1-1,5 saati bulan metro/otobüs yolculuklarını katlanılabilir kılmanın bir yolu benim için her zaman çantada bir kitap taşımak. Tabii metro yada otobüse hangi noktada ve hangi yoğunlukta bindiğinize göre acayip değişen bir durum bu.