Otobüste/Minibüste Kitap v.s.. okuyor musunuz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
her yolculukta otobüste boş anımda kitap okuorum :Pp

trendede okurum otobustede, arkadas nerdeyse 1-2 saat arasi geciyor bosu bosuna zamana yazik. bazende whatsapda sohbet ederim o daha iyi .d

İstanbul trafiğine özenildiğinden beri okuyamıyorum. Kitap okumayı geçtim, ayakta dengede durmaya çalışmakla geçiyor yolculuk..: )))

Pskilojik mi bilmiyorum uzun yıllar önce otobüs seyahatlerimde okumaya başladığım an midem bulanırdı artık atlattım diyebilirim kitap bitirdiğim bile olmuştur ancak, şehirde toplu taşıma araçlarında okumak istesem midem bulanıyor metro hariç.d

binottabi: midemdehepbulanıyorammadaiğrencim.d

Kültürlü izlenimi vermek için 2 defa kitaba 10 defa camdan dışarı bakan tipleri görünce gülüyorum :)
Okumam

Tutunacak yer bulup ayakta düzgün durabilsem amenna ne kitabı xd

Eğer oturuyosam, ve otobüste gürültü yoksa evet okuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ay benim midem bulanıyor okuyamam kusarım.p

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çantamdaki kitap kalın değilse, sayfalarını rahatlıkla çevirebileceksem, sayfaları çevirirken kopmayacaklarından eminsem ya da tek elimle bir yere tutunurken diğer elimde kitabı tutmaktan rahatsızlık duymayacak haldeysem okurum, evet, okudum.

Okul zamani cok okurdum o da ders kitalarini :dd simdi okumuyorum

Maalesef. Çok denediğim bir şey ama müzik takıntım hep baskın geliyor.

Ben hic kitap okumayi sevmem.

Metropolün güzel mi kötü bilemediğim bir getirisi. 1-1,5 saati bulan metro/otobüs yolculuklarını katlanılabilir kılmanın bir yolu benim için her zaman çantada bir kitap taşımak. Tabii metro yada otobüse hangi noktada ve hangi yoğunlukta bindiğinize göre acayip değişen bir durum bu.

Geri