Otobüste kendisini dikizleyen elemanı böyle kayda aldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben bu devirde mini gogus dekoltesi bacak dekoltesi giymiyorum. Tacizci bakislari gec nerde nasil fotonu ceker videonu ceker buda bir muamma

Erkek bakisini anlarim belki biraz " aa guzel hatunmus" dersin gecersin.
Burda TACIZ VAR.

Arti seytan tuyunun dedigide bir gercek. O bakislari kasli yaklslkli bir erkek yapsaydi nekadar rahatsiz olurdu hanimefendi?
Uzun lafin kisasi; igrenc insanlarla yasiyoruz..kimin ne oldugunu bilmiyoruz. Onlemimimizide almaliyiz

Yaşlı dayı bu mesajları görse özür dilerdi.
Neyse
Bir kadının bacağına ya da açık olan bir bölgesine bakılmaz.
Hangi çağda olursak olalım bu zihniyet hiç bir zaman değişmez ve bu bakışlara da engel olunmaz.

milan da atamadı 2 yi gelmeyin üstüme..
insan sayısı fazla kesin gitsin götünün sol lobunu bir daha yaparsa sağ lobunu nerede bu hariboat

Bir gün Dolmuş durağında beklerken şişman bir kız geldi durağa Beş parmak etek ile. Beyaz bir Şahin durdu hemen durağın bir 10 metre ilerisine. İçinde terden sırılsıklam olmuş bir şişman Adam. Dakika başı kornaya bastı durdu Ayı. Gözlerini de ayırmadı Kız'dan. Kız dönüp bakmadı bile. Gidip adamı dövesim vardı da, Karakol da bir kaç sokak ötesinde. Kız binecek dolmuşa gidecek. Herkes diyecek, hiç bir şey yokken birden saldırdı bu dayı Ayı'ya. Ben suçlu çıkacağım. O kadar sinir olmuştum ki, hala unutamamışım. Biri salak, biri yüzsüz. Neyse, Antalya'nın Ayı'ları işte. Dişisi de, erkeği de aynı.
Düzeltme yapayım. Bütün Antalya'lılar Ayı değil tabi. Varsa aramızda Antalyalı üzerine almasın.

ay, o kadar üzülüyorum ki bazılarınızın etrafındaki kadınlara. konu içerisinde videoya istinaden yorum yapan neredeyse yok; hiç yok da, hiçbirinizle muhatap olmamak için “neredeyse yok” diyorum. bakabilirsiniz arkadaşlar, beğenebilirsiniz; biz de bakıyoruz, ama rahatsızlık verip bu bakma işini taciz boyutuna kadar ulaştırmazsınız. konu içerisinde bir video var; video içinde, tacize varan bakışları ve hareketleri olan bir adam var. yok, bakılsın istenirmiş; yok, bakılırmış; bakan kişiye göre değişirmiş durum, vs. vs. ama adama sapık diyen, verdiği rahatsızlıktan konuşan erkek yok. ne acı!

Moderatör tarafında düzenlendi:
şikayetçi olmuş mu
nedir bunun durumu

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri