otobüse binerken yetersiz bakiye uyarısından sonra milletten kart dilenmek

Konu sahibi son olarak 2319 gün önce görüldü
genelde bu dilenciler kartlarını kullandıkları kişiye küsüratları vermezler

Birkaç kez başıma geldi,ama mecbursun..
yeni bir sistem geliştirmiş çakallar. kartı bastıktan sonra boş kartı sana,dolusunu cebine atıyor.

Ha bir de kart sahibine 50-100 TL uzatıp 'bozuk yok' ayağına yatarak yolu bedavaya getirmek diye bir gerçek var..

ben 10 kuruşun üzerine yatıyorlar diye sinirleniyordum meğer hiç vermeyen de varmış :/

Hiç başıma gelmedi, gelse de istemeye çekinirim inerim, benden isteyen oldu onlardan da para almadım, enayi miyim neyim anlamadım :D

Bayan olursa yerine basıyorum ama erkekse hiç oralı olmuyorum.. :D

baskasından kart istemek dilencilikmi yahu :)
oww yerine basan şahısa zekat şart olsun
Bas yarın senin yerine basılsın :/

İzmirde başıma geldi parasını veremedim teyzemr :).
Zincir halinde ilerliyor bu durum bende kaç kişiden para kabul etmedim.
Kimse yolda kalmasın.

Sırf o dilenme sıfatına maruz kalmamak için bir sonraki durakta inen insanım ben :T:
Çok utanırım ben öyle kart istemekten.

daha bu sabah yırtık kızın teki yolumu kesti
benden önce binmiş kart basarken hemen beni kıstırdı
hayır da diyemedim
kız "basar mısınız" diyor ben "neyi" diyorum :D
hem istemekten utanmıyorlar hem parayı eksik veriyorlar bu iki oldu 3. kişi yandı
allah yardımcısı olsun onun

Ne var ki insanlık halidir bence. Benim kartim yok otobüsü nerdeyse hiç kullanmıyorum. Kırk yılda bir lazım olur onda da karşıya parayı tam veririm zaten.

Bizim şoförler işi biliyo. Kendi kartlarını basıp fazladan alıyorlar parasını. :T:

İnerim, ne dilenecem..:T:

Benim başıma çok geldi. Şimdi kartın üstünde bakiyeyi göremiyosun, kaç lira kaldığınıda akılda tutamıyosun. O ses geldikten sonra şöyle mazlum bir bakış atıyorum otobüsün uzak köşesine sağolsunlar bu güne kadar hiç "fazla akbiliniz var mı" dememe bile gerek bırakmadılar :D Hatta teyzenin bi tanesi para almamıştı o kadar ısrar etmeme rağmen sarıl yeter dediydi. Böylesi de tadından yenmez.

insanın kendi arabası gibi yok :T:
ne basarsan bas kabul ediyo :T:

Geri