otobüse binerken yetersiz bakiye uyarısından sonra milletten kart dilenmek

Konu sahibi son olarak 2319 gün önce görüldü
Başıma gelmeyen bir durum.

Elimdee 2lira 15 kuruşla dolaşıyorum o zaman sorun olmuyor parayı görünce :tatlı:

yaşamadım herzaman tedbirliyim ama başıma gelse hemen inerim araçtan asla isteyemem kimseden.

Bi saat önce basima geldi ne berbat bi durum ya Pof.s

Birkaç ay öncesine kadar ulaşım 1.90 TL idi. 2 lirayı verince 10 kuruşu geri alamıyordun.
2.10 TL olunca ulaşım,2 lira yetiyor şimdilerde. 10 kuruş köy sandığına. gün gelir devran döner şekli..
bu lüzumsuz anektod'u paylaşmak istedim sizlerle..

adama bak hem milletin kartını kullanıyor hem de 10 kuruşunu geri bekliyor

Sırf kent kart kullanmamak için 3 km yürüyüp benzin almışlığım var otobüse binmektense yürümeyi yeğlerim kdnndnf

Burda yok öyle bir şey. Ya yürüyerek ya da şahsi arabanla gidiyorsun.

Taxi kullandığımdan mütevellit hiç böyle rezaleteyşınlar yaşamadım.

Hayat bağzı samanlar çokoş. :dyg:​

Dilenmek demiyelim.İnsnalık hali olur böyle şeyler.
Böyle bir durumla karşılaştığımda insanları mahçup etmemek için heöen basarım akbili ve ücretini kesinlikle almam.

Para bozdurmak da çok sıkıntı. Nasıl bir şehir bu ya kendi araban olsa trafik yüzünden ağlıyorsun, metro metrobüs kullansan ayrı sebeplerden ağlıyorsun içim daraldı benim gidesim gelmiş yine.

milletten kart istemek değil de o sesi duymak insana daha çok koyuyor. kart yetersiz uyarısız gelince nasılsa herkes biliyor sonraki aşamayı.

benim bu.
İstanbul'da bi keresinde.
Tek binimlik akbil almıştım.
Sonra karar değiştirip, dolmuşa binerim diye çocuğun birine akbili vermiştim.
Evet, dolmuşa binmiştim binmesine ama servisi kaçırınca yine otobüse binmek zorunda kalmıştım. O sorun değil de yol bilmem iz bilmem kendimi o an şu sahnede gibi hissetmiştim

36azJ4.gif

Sonra gittim otobüse bindim, akbil yok tabi. Milletten akbil istiyorum. Kimse yüzüme bile bakmıyordu lan :/

Çarşıda doldurup ödeyeyim demedim en azından. Ne gözü açıklarr.

Geri