Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
“Ben hala burdayım” mı diyorsun <3konudan anlıyorum ki samet, juju ve melo’dan friendzone yemiş….çok ağır..gerçi yemediği var mı?hdkdjdj serçe bile konusunu açacak kadar gözden çıkarmış çocuu. yazık yine de tatlis üzmeyin<3
bence sen yine melo’yu bırakma kuzum, kıymetini bil<3 biz gelip geçiciyiz…“Ben hala burdayım” mı diyorsun <3
kuzum mu?dfkgjdfk inan bana hiç beklemediğin anda oluyo kuzum... yeni gelinlerin tatlı telaşıçsdfjuıdhfbence sen yine melo’yu bırakma kuzum, kıymetini bil<3 biz gelip geçiciyiz…
evet evet. tam o tonlamayla olsun istemiştim sjlfdfkdkjkuzum mu?dfkgjdfk inan bana hiç beklemediğin anda oluyo kuzum... yeni gelinlerin tatlı telaşıçsdfjuıdhf
Kızdın mıOtantik gel buraya bose psii. Sen neler yapmissin boyle
Boynunu koparirimKızdın mı![]()
Boynum sana feda olsun, çiçeğimi koparma yeter :>Boynunu koparirim
Saka saka. Helali hos olsun
Şapşik<3Boynum sana feda olsun, çiçeğimi koparma yeter :>
Ben üzerime düşeni yaptım, içim rahat..2 senedir forumdayım 1 kişiye bile dm den yürümedim kriterlerime uymayana bırak dm den yürümeyi profiline biLe girmemişimdir yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee k1psss(yanlıslıkladaolsaprofilleriengirdiklerimolabilirbukriterlerimeuyuyoranlamıtaşımamalı)
otantik bey kimse yüz vermedimi cidden okadar kişiye yürüdünüz :|