Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dur yahu, kendimi tehlikeli sanıcam jdhdjd ateş falan diyor…En azından ne olduğu ortada, nereden baksan dürüst.
Bana gelen ateş olduğumu bilerek gelsin diyor, kral hareket.
seni seviyorum
ben hariç derken ‘mahlas’ nickinden bahsediyorsun sanıyorum… diğerlerine bi giriş yapsana belki onlardan birine atmıştır….. mesela tokyo…..Ben hâriç![]()
ben hariç derken ‘mahlas’ nickinden bahsediyorsun sanıyorum… diğerlerine bi giriş yapsana belki onlardan birine atmıştır….. mesela tokyo…..
Canımsın takılıyorum arkadaşım kırılma lütfenStockcuğum da geldiğine göre benim ameliyatım bitti sanırım artık sjhdhdkd
Artık daha estetik bir maymunum… sizleri seviyorum![]()
İlgi görmeyi değil, göstermeyi seviyorum serçecim ben jdhdjdkCanımsın takılıyorum arkadaşım kırılma lütfen![]()
Salonda bas, forumda bas, şarkıda bass…Adam durduk yere spora başlamıştı... Şimdi anlaşıldı. Hepimize yetebilmek içinmiş.
Senin ağzın bal yesin ya... şiir okuyan adamla arama bin km mesafe koyarım.. cay icen efendime söyleyeyim şiir okuyan adamdan zarar gelmez safsatasına cahillik dönemimde inandım... ben cayımı yudumlarken enseme doğru yanaşıp yılan diliyle şiir okusun diye öyle birini diyar diyar gezdim aradım buldum... 30 ayrı suctan dosyası cıktı.......Bir adam size şiir okuyorsa bence uzak durun...... ılık gotlu entel Feridun bozmalari olurlar.... konu başlığındaki arkadaşa demiyorum... sadece genel yorum....
Bu yorumu ben buraya yazmıştım nasıl diğer konuya yollandı ya bu ne saçma bir şey yaşadım ben hfjdjdhdh
Bir adam size şiir okuyorsa bence uzak durun...... ılık gotlu entel Feridun bozmalari olurlar....