Otantik Varoluş
Bronz Üye
Ben de latika’da bi bira ısmarlarsın diyordumBuraya gelince soyle dovdurcem seni![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de latika’da bi bira ısmarlarsın diyordumBuraya gelince soyle dovdurcem seni![]()
Bana seni gerek seni…konuya bak konuya...
benim bir şey dememe gerek kalmamış sn otantik sdfişldş
O zaman gereksiz gerilme yaşatma...Biz de yenildiğinde gittik zamanında, hem de hiç tereddüt yaşamadan. Neresini karıştırmayalım şimdi?![]()
NxnxnxnBen de latika’da bi bira ısmarlarsın diyordum![]()
O zaman gereksiz gerilme yaşatma...
Sevinmek için sevmiyoruz ...
Zafer sarhoşu filan diyorsun sanki 193838483838 macta 1 yeniyormuşuz gibiYoo gereksiz değil. Yenilgide bile gitmeyi ve karıştırılmamayı sen söyledin, ben değil. Demek ki herkes sevinmek için sevmiyor; en azından hakiki taraftarlar.
Zafer sarhoşu filan diyorsun sanki 193838483838 macta 1 yeniyormuşuz gibi![]()
Saçmalama, sen de nerden çıktın? Ben seni görünce hayal kuruyorum sanmıştım….Benim herkes gibi olmadığımı anlamış sanırım, bana yürümedi.
Adımın anlamı hayal ondandır, çok takılma böyle şeylere. .dSaçmalama, sen de nerden çıktın? Ben seni görünce hayal kuruyorum sanmıştım….
@Serçe cim gördüğün gibi çok bişi fark etmiyor, kime denk gelirse sdfşlSaçmalama, sen de nerden çıktın? Ben seni görünce hayal kuruyorum sanmıştım….