Otantik Varoluş

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 238 gün önce görüldü
Bağımlı, samimiyet sevdalısı, fikir yatırımcısı, düşüncelerinde net, hayallerinde belirsiz, kafada kırık, ağızda sıkı, kalpte boş, sevgide yeteneksiz, saygıda kusursuz....
Kıymeti bilinen yerde mutlu, enerjide yüksek, beklentide düşük, belirsizlikte huzursuz, iradeli ama sabırsız Otantik...
Unutma çocuk; geri dönmek, yalnızca gidenlerin sahip olduğu bir seçenektir.
Sen yine en iyi bildiğin şeyi yapıp kendinden bahsetmeye devam et, baki kalan tek gülücük seninkiler...
Selamlarını ileteceğim.
Başardın çocuk…
‘Hayal edilebilir olan her şey, aynı zamanda “gerçekleştirilebilir” de’
Seni seviyorum!

Şimdi yazasım geldi
bu vatandaş delidolu doludeli öyle karışık bir şey
sevilen sevecen sevgidolu canlı
enerjik ışıl ışıl
yani bana yansıyan bu
şımartılmak sana yakışıyor ok by

Şimdi yazasım geldi
bu vatandaş delidolu doludeli öyle karışık bir şey
sevilen sevecen sevgidolu canlı
enerjik ışıl ışıl
yani bana yansıyan bu
şımartılmak sana yakışıyor ok by
Efendim , ben ayna olmayı sever, başkalarının da bana ayna tutmasını isterim…. Görüp hissettiğiniz şey sizin güzelliğinizdir. Yine de bana atfediyor oluşunuz gurur verici…
Yüksek dozdan saygı ve sevgilerimle,
Otantik Varoluş

Wp konuşmaları sızan üye. Seviyorum, çokça.

Ekli dosyayı görüntüle 91948
Twitter’a ayda bir bakıyorum diye buraya atmış ya hdgdjdkd
Çok güzel bir kalbi var ama bu aralar biraz durgun. Her şey yolundadır umarım…
Teşekkürler angie be ama durgun falan değilim…. Yalnızca boş vakitlerimi boş kafayla geçirme ihtiyacım ağır basıyor. Düşünmeden ne bir şey söyleyebilir, ne de bir şeyler yazabilirim. O yüzden sessizce takip ediyorum. Canımsınız :)

seninle 1 düet yapsak, 2. düetin hatrı kalır… 2. düeti yapsak, 3’ün boynu bükük… o yüzden sen ve ben albüm işine girelim diyorum… kapağını çizdim bile.
düşünmek seni yoruyorsa dediğim motivasyonu uygula, uygula ben arkandayım.
%100 verim almazsan buralardayım, gel beni bul. öbdüm :*

ilginç ya. saçma bi aurası var bu adamın. güven veriyor insana. ailecek seviyoz…
#löşantamikantare

Bağımlı, samimiyet sevdalısı, fikir yatırımcısı, düşüncelerinde net, hayallerinde belirsiz, kafada kırık, ağızda sıkı, kalpte boş, sevgide yeteneksiz, saygıda kusursuz....
Kıymeti bilinen yerde mutlu, enerjide yüksek, beklentide düşük, belirsizlikte huzursuz, iradeli ama sabırsız Otantik...
Unutma çocuk; geri dönmek, yalnızca gidenlerin sahip olduğu bir seçenektir.
Sen yine en iyi bildiğin şeyi yapıp kendinden bahsetmeye devam et, baki kalan tek gülücük seninkiler...
Selamlarını ileteceğim.
Yakın zamanda bu paragrafı anlamlı kılacak fırsatın olacak evlat, ne istediğini biliyorsun. İstediklerin için kimseden çekinmene gerek yok, istediklerini haketmek için yeteri kadar emek harcadığından da eminiz. Alma sırası sende, kudretin yerini biliyorsun.

Tek bir şey için…

uzun zamandır konuşmamıştık, dün denk geldi iyi de oldu.. hayatında güzel gelişmeler var otantiğin.. düet arkadaşım, düetlerimiz boynu bükük kaldı.. ben seni aldattım ama her zaman kalbimdesin.. seviyorum seni hemde çok… öpüyorum geçmişimizin en can alıcı yerlerindenhshsbdbfnc

Doğal yetenek tanımının karşılığı. Her şeyde bu kadar yetenekli olabilir mi biri. Oluyor.

Vatanın son kalesi, andımızı okullarda tüm okula sesli sesli okutan öğrencinin kendisi olduğu rivayet edilir. Hala bu geleneği sürdürüyor. Muhafazakar biri.

O kadar italyaya gitti geldi bir pizza hamuru tarifi getirmedi bize, bu konuda da teessüflerimi iletiyorum.

Geri