Oruç Tutmayı Kolaylaştırabilirsiniz! Uzmanlar Öneriyor: Bu Besinler Tokluk Hissi Sağlıyor!

• Kullanıcı GüLARZU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Ya orucu kolaylaştırmak ne
Tok tutan yiyeceklerin listesi ne ya?
Amaç aç kalıp fakir fukarayı anlamak değil miydi?
8-9 saatte aç kal susuz kal mk ölmezsin herhalde.
İftar saatine kadar tok tutacaksa daha niye oruç tutuyom :)
8.9 saat değil ama sen bilirsin.. ayrıca sağlık problemi olan ve o aç kalma sırasında ciddi zorlanan ama orucunu bırakmayan insanlar var onlar için biraz olsun kolaylaştıracak hamleler önemli olabilir.
Sanki hangi ibadet artık tam layıkıyla yerine getirilebiliyor ki. Tam olmuyor diye de hiç olsun demiyor insanlar, yollar arıyorlar.
Tutuyor musun sen?

8.9 saat değil ama sen bilirsin.. ayrıca sağlık problemi olan ve o aç kalma sırasında ciddi zorlanan ama orucunu bırakmayan insanlar var onlar için biraz olsun kolaylaştıracak hamleler önemli olabilir.
Sanki hangi ibadet artık tam layıkıyla yerine getirilebiliyor ki. Tam olmuyor diye de hiç olsun demiyor insanlar, yollar arıyorlar.
Tutuyor musun sen?
13-14 saat ?
Herkesin tuttuğu kendine. Söylemem

3 ayları bile tutuyorum pazartesi perşembe günleri. İlla reklam mı yapak.
Artiz mi artiz be ararla forumda
Helal be. Yap tabii elin dinsizi yapıyor, gözümüze sokuyor dinsiz oldugunu imanlı da yapsın niye yapmıyorsun.. sjzjs
Beklemiyordum cidden, sevindim senin adına darısı başıma inşallah. Dua et din kardeşim bu ay 30 da 30a talibim birkac senedir yoldan çıkmıştım da..

En çok aklı da tutmayanlar veriyor, sanki onun aklına çok ihtiyacımız varmış gibi. Bu fırsat yılda bir kere ayağımıza geliyor, seneye göreceğimizin garantisi yok o yüzden en iyi şekilde istifade etmek gerekiyor çeşitli bahanelerin arkasına sığınmayalim yok evde tekim zor oluyor bir ay be bir ay

Helal be. Yap tabii elin dinsizi yapıyor, gözümüze sokuyor dinsiz oldugunu imanlı da yapsın niye yapmıyorsun.. sjzjs
Beklemiyordum cidden, sevindim senin adına darısı başıma inşallah. Dua et din kardeşim bu ay 30 da 30a talibim birkac senedir yoldan çıkmıştım da..
Seni etkilemek gibi olmasın ama 5 vakit namazda kılıyorum.

Sinirlenecek bir şey yok. Herkesin inancı da ibadeti de kendine ama ciddi anlamda tutmak isteyip nefsine ya da bünyesine ağır gelen insanlara su tavrın ters gelir. Bak şöyle diyeceksin...
Tutmayan din kardeşim olmayan kardeslerim.. fikrinizi alın... İsinize bakın. Teşekkürler.
Tutmayan din kardeslerim.. görüyorsunuz ölüm sandiginizdan çok daha ani ve yakın olabilir.. Eğer imkanınız varsa orucunuzu tutun en azindan tutmaya çalışın.. baktınız olmuyor Allah affetsin ama denemeden bahanelerin arkasına sığınıp kendinizi kandırmayın.. Çünkü Allah'ı kandıramazsınız..

Nasıl ama??..

Sinirlenecek bir şey yok. Herkesin inancı da ibadeti de kendine ama ciddi anlamda tutmak isteyip nefsine ya da bünyesine ağır gelen insanlara su tavrın ters gelir. Bak şöyle diyeceksin...
Tutmayan din kardeşim olmayan kardeslerim.. fikrinizi alın... İsinize bakın. Teşekkürler.
Tutmayan din kardeslerim.. görüyorsunuz ölüm sandiginizdan çok daha ani ve yakın olabilir.. Eğer imkanınız varsa orucunuzu tutun en azindan tutmaya çalışın.. baktınız olmuyor Allah affetsin ama denemeden bahanelerin arkasına sığınıp kendinizi kandırmayın.. Çünkü Allah'ı kandıramazsınız..

Nasıl ama??..
Çok güzel de marifetmis gibi çıkıp ben tutmuyorum diyor bunlara işler mi bu laflar

Hiç mi değişmedin bro ya.. yordun ha beni sjxjsn

Değiştim çok değiştim çoluk çocuk sahibi oldum sen göremiyorsun bendeki değişimi sen de çok değişmişsin

Geri