Oruç Tutmayı Kolaylaştırabilirsiniz! Uzmanlar Öneriyor: Bu Besinler Tokluk Hissi Sağlıyor!

• Kullanıcı GüLARZU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Gerçek orucu başta göçük altında kalanlar olmak üzere tüm deprezedeler tuttu. Sizinkisi oruç tutmak mı? Akşam olunca tıka basa ye, gece yarısı tekrar tıka basa ye sonra yok efendim ben oruç tuttum de. Hadi oradan.

Gerçek orucu başta göçük altında kalanlar olmak üzere tüm deprezedeler tuttu. Sizinkisi oruç tutmak mı? Akşam olunca tıka basa ye, gece yarısı tekrar tıka basa ye sonra yok efendim ben oruç tuttum de. Hadi oradan.
Milletin bir orucuna laf etmediğin kalmıştı bravo

Milletin bir orucuna laf etmediğin kalmıştı bravo
Laf etmiyorum İba, tıka basa yedikleri halde daha hala kolaylaştırmanın hesabını yapıyorlar. Madem öyle benim gibi hiç tutmasınlar daha iyi. Oruç tutmanın da bir anlamı var demi, yani tutmuş gibi yapmakla olmuyor. Neyse zaten her şey sırf göstermek için yapılıyor ......

Laf etmiyorum İba, tıka basa yedikleri halde daha hala kolaylaştırmanın hesabını yapıyorlar. Madem öyle benim gibi hiç tutmasınlar daha iyi. Oruç tutmanın da bir anlamı var demi, yani tutmuş gibi yapmakla olmuyor. Neyse zaten her şey sırf göstermek için yapılıyor ......
Hayır nerden biliyorsun niyet mı okuyorsun, kimse sana niye tutmuyorsun kâfir diyor mu? Niye sen tutanlara laf ediyorsun

Hayır nerden biliyorsun niyet mı okuyorsun, kimse sana niye tutmuyorsun kâfir diyor mu? Niye sen tutanlara laf ediyorsun
Başlığa bak koçum, sakin ol aslanım. Tutan tutsun banane, yeterki beni rahat bıraksın, zor geliyor diye vik vik etmesin,......
Evet tutmadığım için kafir diyenler var hatta bazıları imkanları olsa zorla tutturacak,......

Başlığa bak koçum, sakin ol aslanım. Tutan tutsun banane, yeterki beni rahat bıraksın, zor geliyor diye vik vik etmesin,......
Evet tutmadığım için kafir diyenler var hatta bazıları imkanları olsa zorla tutturacak,......
Başlığa baktım uzmanlar öneriyormus sen uzman mısın

Ay tahin miydi neydi o iyi geliyor bana.. üstüne bide bolca su ve bir iki bardak çay

Yine acikiliyor,yine acikiliyor.
Acikmasi lazim degil mi?.
Oruç bu.
Tatli su müslümanlari tok kalmak istiyo.
Hele hele.

Başlığa baktım uzmanlar öneriyormus sen uzman mısın
Kime açıklıyor?
Bana değil tutana. Yani bedavadan tutmanın yollarını arayana. Kötü yattın galiba. Ramazan başlıyor yakında strese gerek yok, zorlanırsın ....
Neyse orucu tutmasamda pidesi hoşuma gidiyor. Buradaki Türkiye gibi iyi olmuyor, tam yapamıyorlar ramazan pidesini.

Son düzenleme:
Kime açıklıyor?
Bana değil tutana. Yani bedavadan tutmanın yollarını arayana. Kötü yattın galiba. Ramazan başlıyor yakında strese gerek yok, zorlanırsın ....
Neyse orucu tutmasamda pidesi hoşuma gidiyor. Buradaki Türkiye gibi iyi olmuyor, tam yapamıyorlar ramazan pidesini.
Hadi git yat hadi ölüm var ölümü düşün biraz

Ya ben tutamiyorum. Asiri acikiyorum. Evet mantigi bu tamam da. Yok yani ya sinirden birini s.. sey oldurucem. Ya da valla sagi solu parcalicam. Olmuyor olduramiyorum. Ama kandilde meloya eslik edip bir gun tutabilirim. Bunu niye anlattiysam bilemedim. Gunah cikarasim gelmis. Tanrim sizi korusun.

Ya orucu kolaylaştırmak ne
Tok tutan yiyeceklerin listesi ne ya?
Amaç aç kalıp fakir fukarayı anlamak değil miydi?
8-9 saatte aç kal susuz kal mk ölmezsin herhalde.
İftar saatine kadar tok tutacaksa daha niye oruç tutuyom :)

Uzmanlardan beslenme önerisi de geldiyse Ramazan cemresi düşmüş demektir. İlk bir hafta orucu bozan hususlar, iki ve üçüncü hafta pide kuyrukları, Ramazan nasıl gidiyor temalı sokak röportajları, İftar çadırı manzaraları ve iftar kuyruğundan yapılan röportajlar ve eser miktarda orucu bozan hususlar ve son hafta da yine uzmanların "BAYRAMDA NASIL BESLENMELİYİZ?" temalı açıklamaları ve kapanış.

Geri