ulan tek bi alkolüm var ne günah işledim de kabir azabına attın beni şimdi shshdjdj@DUHAN a bak… allah aşkına sen tövbeye gelip, ömür boyu oruç tutsan bile arınamazsın…….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ulan tek bi alkolüm var ne günah işledim de kabir azabına attın beni şimdi shshdjdj@DUHAN a bak… allah aşkına sen tövbeye gelip, ömür boyu oruç tutsan bile arınamazsın…….
Yeni cikan alkollu icecekler ile bu surenin 120 gune ciktigi soyleniyor. Akajjsjsjonu bunu geçin 40 gün alkol vücuttan çıkmaz olayı mı doğru mu lan :d
bırak allahaşkına……ulan tek bi alkolüm var ne günah işledim de kabir azabına attın beni şimdi shshdjdj
Güncelleme mi gelmiş multim… hangi hadis?Yeni cikan alkollu icecekler ile bu surenin 120 gune ciktigi soyleniyor. Akajjsjsj
Sen benimle oruc tut oruccoruç tutmuyorum bari harama da el uzattırma yarabbim bu mübarek ayda. rica ediyorum yakışıklı ve seksi erkeklerin 1 ay evden çıkmasına müsaade etme……
Latife yaptim reis sen yine de cok alkol almamaya bak.Bana Duhan da diyebilirsin sorun yok. : )Güncelleme mi gelmiş multim… hangi hadis?
Milletin bir orucuna laf etmediğin kalmıştı bravoGerçek orucu başta göçük altında kalanlar olmak üzere tüm deprezedeler tuttu. Sizinkisi oruç tutmak mı? Akşam olunca tıka basa ye, gece yarısı tekrar tıka basa ye sonra yok efendim ben oruç tuttum de. Hadi oradan.
Laf etmiyorum İba, tıka basa yedikleri halde daha hala kolaylaştırmanın hesabını yapıyorlar. Madem öyle benim gibi hiç tutmasınlar daha iyi. Oruç tutmanın da bir anlamı var demi, yani tutmuş gibi yapmakla olmuyor. Neyse zaten her şey sırf göstermek için yapılıyor ......Milletin bir orucuna laf etmediğin kalmıştı bravo
Hayır nerden biliyorsun niyet mı okuyorsun, kimse sana niye tutmuyorsun kâfir diyor mu? Niye sen tutanlara laf ediyorsunLaf etmiyorum İba, tıka basa yedikleri halde daha hala kolaylaştırmanın hesabını yapıyorlar. Madem öyle benim gibi hiç tutmasınlar daha iyi. Oruç tutmanın da bir anlamı var demi, yani tutmuş gibi yapmakla olmuyor. Neyse zaten her şey sırf göstermek için yapılıyor ......
Başlığa bak koçum, sakin ol aslanım. Tutan tutsun banane, yeterki beni rahat bıraksın, zor geliyor diye vik vik etmesin,......Hayır nerden biliyorsun niyet mı okuyorsun, kimse sana niye tutmuyorsun kâfir diyor mu? Niye sen tutanlara laf ediyorsun
Başlığa baktım uzmanlar öneriyormus sen uzman mısınBaşlığa bak koçum, sakin ol aslanım. Tutan tutsun banane, yeterki beni rahat bıraksın, zor geliyor diye vik vik etmesin,......
Evet tutmadığım için kafir diyenler var hatta bazıları imkanları olsa zorla tutturacak,......
Kime açıklıyor?Başlığa baktım uzmanlar öneriyormus sen uzman mısın
Hadi git yat hadi ölüm var ölümü düşün birazKime açıklıyor?
Bana değil tutana. Yani bedavadan tutmanın yollarını arayana. Kötü yattın galiba. Ramazan başlıyor yakında strese gerek yok, zorlanırsın ....
Neyse orucu tutmasamda pidesi hoşuma gidiyor. Buradaki Türkiye gibi iyi olmuyor, tam yapamıyorlar ramazan pidesini.
Yattım ve kalktım bile. Ölümü düşün diyeceğin benden önce çok kişi var İba. Keşke onlara da söyleyebilsen.Hadi git yat hadi ölüm var ölümü düşün biraz