Oruç Reis Yuvaya Geri Döndü

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hararet falan yok koçum, sen herkesi kendin gibi bilip motor su kaynatıyor zannediyorsun. İtiraf da değil konu olduğunda devamlı söylemişimdir ve hatta coğu muhalefet bana gizli AKP'ci derdi,.....
Ama AKP'nin yaptıklarının sadece göz boyama olduğunu, köprüyü geçene kadar eşeğe dayı de misali tutum içerisinde olduğunu,..... ve sonunda konuşma tarzı ve uygulaması ile bay Recebin gerçek yüzünü görmüş oldum.

Beyan esastır. Tamam, anladım.

Bu akşam güzel bir gönderme dinledim. Bu geri dönüş ikmal açıklamasını CB yapıyorsa Türkiye geri adım atmıyordur ama bakanlar açıklıyorsa geri adım atıyoruzdur.

Bu dışişleri politikasıyla devlet yönetilmez. Neredeyse tüm konular "şahsım" üzerinden yürüyor. Oysa o "şahsım" babasının koltuğunda oturmuyor, halk için millet için onların adına oturuyor.
Devletler arası şahsi konular olmaz devamlı ülke için getirisi ve götürüsü olur. Akdeniz olayında tek bir ülke dahi yanımızda değil, sadece Libya var ama orası da karışık bir durum. Birisi bana lütfen açıklasın mesela Mısır ile neden papaz olduk ve hala ikili ilişkiler yok?

Bu dışişleri politikasıyla devlet yönetilmez. Neredeyse tüm konular "şahsım" üzerinden yürüyor. Oysa o "şahsım" babasının koltuğunda oturmuyor, halk için millet için onların adına oturuyor.
Devletler arası şahsi konular olmaz devamlı ülke için getirisi ve götürüsü olur. Akdeniz olayında tek bir ülke dahi yanımızda değil, sadece Libya var ama orası da karışık bir durum. Birisi bana lütfen açıklasın mesela Mısır ile neden papaz olduk ve hala ikili ilişkiler yok?

Yeni NAVTEX, Yavuz Sondaj Gemisi'nin görev süresi 12 Ekim'e kadar uzatıldı.

Geri adım

Geri adım

Geri adım

Geri adım

Bakanlar açıklıyorsa geri adım

Yeni NAVTEX, Yavuz Sondaj Gemisi'nin görev süresi 12 Ekim'e kadar uzatıldı.

Geri adım

Geri adım

Geri adım

Geri adım

Bakanlar açıklıyorsa geri adım
Yeşil dometesim kendine bir şeyler çıkarmaya uğraşma. Umarım sonu iyi biter kaç defa demem gerek. Ama geçmiş tecrübeler biraz umutsuzluğa itiyor insanı. Artık anla yav.

Yeşil dometesim kendine bir şeyler çıkarmaya uğraşma. Umarım sonu iyi biter kaç defa demem gerek. Ama geçmiş tecrübeler biraz umutsuzluğa itiyor insanı. Artık anla yav.

Ben de samimiyetine inanmadığımı ifade ettim. Kaç defa demem gerek?

Ben de samimiyetine inanmadığımı ifade ettim. Kaç defa demem gerek?
Senin sorunun. Bu kafa zaten senin gibileri zehirliyor. Oysa memleket hepimizin, hiç kimsenin tekelinde değil. Memleket sevgimi de asla tarttırmam bunu bilesin. Bizim derdimiz aşka memleketle olmadı ve olmazda, derdimiz memleketin içine s*çan asalak siyasilerle, iktidarlara,.....

Senin sorunun. Bu kafa zaten senin gibileri zehirliyor. Oysa memleket hepimizin, hiç kimsenin tekelinde değil. Memleket sevgimi de asla tarttırmam bunu bilesin. Bizim derdimiz aşka memleketle olmadı ve olmazda, derdimiz memleketin içine s*çan asalak siyasilerle, iktidarlara,.....

Buna da inanmıyorum.

Geri