Oruç Reis Yuvaya Geri Döndü

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yunan dan önce icerdeki hainleri temizlememiz gerekiyor

Yav Suriye'de Tramp dur yeter deyince duran, Putin gel yanıma at şuraya imza deyince pıtış pıtış yanına gidip tükürüğünü yalayan, rahip Branson ve gazeteci Can Yücel için ben bu koltukta olduğum sürece bunlar asla dışarı çıkamayacak deyip sonrasında pıtış pıtış salan,... "şahsım" ve yalakaları yüzsüzlü yapıp pişkin pişkin insan içerisine çıkarken susanlar burada yok efendim Oruç Reis tekrar geri göreve giderse diye bir varsayım yapıp sağa sola sataşmaya çalışıyor ama yemezler.

ordu kimseden korkmaz mevcut durumu devasa güçlü, idareciler baskılardan çekindi.

Ya istediklerini aldılarsa?
Ya dünya düzenine bir yoklama çektilerse?
Hangi durumda kim kimle sevişecek bunu görmek istediyse?
Bence herşey açık ve net göründü. Bu itler birleşmeden Türkiye ile kafa gelebilecek ülke yok. Bunu gördük.
Bae, Suud vb arapların İsraille seviştiğini gördük. Yunanun 7 düvele gidip yalvardığını, ağladığını gördük.

Ama henüz hiçbirşey bitmiş değil. Ne diyılardı? Bir gece ansızın tırınırırım (;

Hacim olay Yunan'dan korkmak değil. Yunanistan Türkiye ile aşık atabilecek bir ülke değil zaten. Koca Avrupa baskısı var karşımızda. Yaptırım tehdidi vardı yine. Biz bütün bunları bilerek destek olduk doğu Akdeniz konusunda. Ama yine geri adım attı tıpkı brunson olayı gibi. Tepkimiz buna.

Üstteki mesajda senin mesajınla ilgili bölümlerde var kardeşim.
Brunson meselesinde de ben istediğimizi aldığımızı düşünüyorum. Abdnin bizim operasyonlar için kuzey suriyeden çekilmesi vs.
Yunanı geçtim, Almanyası, Fransası bile karşımızda tek başına duramadı. Macronun kıvranışlarını gördük yahu
Bak konunun 2. Mesajı benim. Ne demişim. Baktık it çakal bir araya gelmiş saldırıyor cengaverliğe lüzüm yok. Aklın yolu bir. Erdoğan Gözü kara bir lider, fakat aptal da değil dimi. Belki şu an S400 ler aktif değil.
Bu durumları ölçüp tartacak onlarca görevli var. Ordu, Yönetim vs.
Açıkçası oruç reisin geri dönmesi hükümeti gömmek için geçerli bir sebep değil bence. Pronun dediği gibi herşey daha taze.
Gün ola harman ola

Türkiye'nin diplomatik gücü yok maalesef, eh bu işler vatan millet Sakarya ile de olmuyor. Sürekli halkı gaza getirip savaş çığırtkanlığı yapmaya gerek yok.
Akılcı yöntemler ile çözüm bulacak ve stratejik hamleler yapacak donanıma sahip kişilerin olması gerek masada, böyle birleri var mı? Maalesef yok, oyna devam o zaman.

@Prodesmotes haklı çıktı.
Bakan Akar;
"Oruç Reis de planlı faaliyeti nedeniyle döndü. Oruç Reis'in geri dönüşü ile ilgili herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Bu gerekli planlar çerçevesinde yapılan bir faaliyettir. Herhangi bir şekilde bizim oradaki haklarımızdan vazgeçmemiz söz konusu değildir. Türkiye'nin menfaatini korumak için ne yapmak gerekiyorsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz"

@Prodesmotes haklı çıktı.
Bakan Akar;
"Oruç Reis de planlı faaliyeti nedeniyle döndü. Oruç Reis'in geri dönüşü ile ilgili herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Bu gerekli planlar çerçevesinde yapılan bir faaliyettir. Herhangi bir şekilde bizim oradaki haklarımızdan vazgeçmemiz söz konusu değildir. Türkiye'nin menfaatini korumak için ne yapmak gerekiyorsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz"

Şu detay da çok önemliydi: "Öte yandan; Türkiye, Akdeniz'de uluslararası hukuka dayanan arama ve sondaj faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir. Yavuz Sondaj Gemisi halen Selçuklu-1 kuyusunda, Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi de Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerine devam etmektedir. "

Miço yalakası @melnur yalama derdinden gerçekleri göremiyor.

Bu ülkelerin tutumunu iktidara özgü sanmak da farklı bir tartışma konusu olabilir. Nuri Bilge Ceylan'ın söylediği gibi: "Bu ödülü, tutkuyla sevdiğim, yalnız ve güzel ülkeme armağan ediyorum."

Şu detay da çok önemliydi: "Öte yandan; Türkiye, Akdeniz'de uluslararası hukuka dayanan arama ve sondaj faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir. Yavuz Sondaj Gemisi halen Selçuklu-1 kuyusunda, Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi de Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerine devam etmektedir. "

Miço yalakası @melnur yalama derdinden gerçekleri göremiyor.
Lo yeşil Hitler domates, yalama konusunda eline su dökemem.
Gerçekleri göreceğiz biraz bekle ne bu telaş böyle. Yaşananlar ve yapılanlardan olayı okuyoruz. Devamlı yüksek perdeden konuşup sonra tükürüğünü yalayan bir "dünya" liderinden bahsediyoruz. Türkiye kamuoyunda eleştirel bakanları takip edersen AB'den gelecek muhtemel bir ekonomik ambargo geri adım attırmış olabilir ve bu ihtimal kanımca bayağı güçlü
Sen de şimdi yeşil domates olalı salçalık olduğun için ilk kez bir işe yaradığını zannediyorsun. Bekle görelim salçalık kadar olgunlaştınmı yoksa hala ham yeşil domatesmisin. Umudum tabiiki salçalık olacak kadar olgunlaşmış olman ve Türkiye'nin başarılı olması

Lo yeşil Hitler domates, yalama konusunda eline su dökemem.
Gerçekleri göreceğiz biraz bekle ne bu telaş böyle. Yaşananlar ve yapılanlardan olayı okuyoruz. Devamlı yüksek perdeden konuşup sonra tükürüğünü yalayan bir "dünya" liderinden bahsediyoruz. Türkiye kamuoyunda eleştirel bakanları takip edersen AB'den gelecek muhtemel bir ekonomik ambargo geri adım attırmış olabilir ve bu ihtimal kanımca bayağı güçlü
Sen de şimdi yeşil domates olalı salçalık olduğun için ilk kez bir işe yaradığını zannediyorsun. Bekle görelim salçalık kadar olgunlaştınmı yoksa hala ham yeşil domatesmisin. Umudum tabiiki salçalık olacak kadar olgunlaşmış olman ve Türkiye'nin başarılı olması

Yeşili çok benimsedim. Kırmızı olmak istemiyorum.

Bak 10:47'de arkadaşım mesaj atmış. Geri göreve dönecekmiş Oruç Reis. Planlama bu yönde. Görev hazırlıkları yapılıyor.

Yeşili çok benimsedim. Kırmızı olmak istemiyorum.

Bak 10:47'de arkadaşım mesaj atmış. Geri göreve dönecekmiş Oruç Reis. Planlama bu yönde. Görev hazırlıkları yapılıyor.
Ne güzel işte bak kızarıyorsun yavaş yavaş. İnanmayacaksın ama haber doğruysa sevindim.

Ne güzel işte bak kızarıyorsun yavaş yavaş. İnanmayacaksın ama haber doğruysa sevindim.

İnanmıyorum.

Ayrıca şu kafayı da bırak; devlet yönetiminde de insan hayatında olduğu gibi hep aynı şeyi savunmak, sürekli aynı söylemde bulunmak yararlı olmayabilir, doğru olmayabilir.

Ödeyeceğin bedelle elde edeceğin ödülü kıyaslarsın. Bugün için görünen büyük bir bedel yoktur, yarın olabilir ve aklını kullanıp vazgeçmen gerekebilir.

Bakınız: Aptal puma sendromu.

İnanmıyorum.

Ayrıca şu kafayı da bırak; devlet yönetiminde de insan hayatında olduğu gibi hep aynı şeyi savunmak, sürekli aynı söylemde bulunmak yararlı olmayabilir, doğru olmayabilir.

Ödeyeceğin bedelle elde edeceğin ödülü kıyaslarsın. Bugün için görünen büyük bir bedel yoktur, yarın olabilir ve aklını kullanıp vazgeçmen gerekebilir.

Bakınız: Aptal puma sendromu.
Hep aynı şeyi savunmuyorum sadece devleti yönetenlerin hatasını eleştiriyorum. Bay Tayyip ve AKP tek başlarına devlet değiller. Sen kendini düşünüyorsan Sen n adına yanlış karar veren, hayatını karartan,.... siyasileri, iktidarları,..... eleştirmen gerekli.

Biraz daha sevin o zaman. 2.2 trilyon metreküplük bir rezerv bulunduğu söylentisi var.
Söylentilere sevinmem biraz umutlanırım, ancak gerçek olunca ve toplum yararlanırsa sevinirim. Devleti yönetenler genelde beni sevindirecek kararlar almadı ve işler yapmadı.

Hep aynı şeyi savunmuyorum sadece devleti yönetenlerin hatasını eleştiriyorum. Bay Tayyip ve AKP tek başlarına devlet değiller. Sen kendini düşünüyorsan Sen n adına yanlış karar veren, hayatını karartan,.... siyasileri, iktidarları,..... eleştirmen gerekli.

İnanılmaz bir körsün. Akla zarar.

Senin yüzünden partizan olabilirim. Savunduğun düşüncelere zarar veren, karşısında olduklarına yarar sağlayan bir insansın.

Bak bu kadar tiksindiğim futbolcu ve ismail vardı sanırım. Sen 3 oldun. Yabani senin yanında pirüpak kalır.

İnanılmaz bir körsün. Akla zarar.

Senin yüzünden partizan olabilirim. Savunduğun düşüncelere zarar veren, karşısında olduklarına yarar sağlayan bir insansın.

Bak bu kadar tiksindiğim futbolcu ve ismail vardı sanırım. Sen 3 oldun. Yabani senin yanında pirüpak kalır.
Sen gene ne aldın canım? Bak uyarıyorum iki gün sonra gel barışalım deme densiz kendisini bir nimetten sayan yeşil Hitler domates. La olum tiksinsen kaç yazar sevsen kaç yazar?

Geri