Oruç Reis Yuvaya Geri Döndü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Stolkhom hanım ne kadar rahat 2 milyon küp metra kare bilmem kaç varil gaz bulmuşuz ettiğin lafa bak kışın üşersin amaaaa..

Ama yeşil domates bu sabah arkadaşından telefon almış. İş bitmemiş tekrar dönüş için hazırlık yapıyorlarmış. Hangisi doğru şimdi işi bitti geri geldimi yoksa tekrar geri dönecek çünkü daha orada çok işi var?

Deniz bizim, Gemi bizim. İster çıkarız, ister döneriz. Bu kadar gerginlik Yunana yeter. Daha fazlasını kaldıramazlar.

Bakan Çabuşoğlu'nun açıklamasına göre bakım ve ikmal için geri gelmiş. Bi sakin olun gidecekmiş gene :D

@melnur belki senin de bakış açın değişir bir gün.

İlk dönemlerinde AKP iktidarina ve bay Tayyibe bakış açım farklıydı ama sonra değişti. Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım yok, düzgün siyaset, umut veren hamleler, ülkeyi ileti götürecek projeler,..... kim yaparsa yapsın desteklerim. Sen kendini biraz geliştir de ara sıra bakış açını imtihan et.

İlk dönemlerinde AKP iktidarina ve bay Tayyibe bakış açım farklıydı ama sonra değişti. Bu konuda tavsiyeye ihtiyacım yok, düzgün siyaset, umut veren hamleler, ülkeyi ileti götürecek projeler,..... kim yaparsa yapsın desteklerim. Sen kendini biraz geliştir de ara sıra bakış açını imtihan et.

Güzel bir itiraf :emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:

Hatta ve hatta çok hareretliydin.

@ibadeath

Güzel bir itiraf :emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:

Hatta ve hatta çok hareretliydin.

@ibadeath
Hararet falan yok koçum, sen herkesi kendin gibi bilip motor su kaynatıyor zannediyorsun. İtiraf da değil konu olduğunda devamlı söylemişimdir ve hatta coğu muhalefet bana gizli AKP'ci derdi,.....
Ama AKP'nin yaptıklarının sadece göz boyama olduğunu, köprüyü geçene kadar eşeğe dayı de misali tutum içerisinde olduğunu,..... ve sonunda konuşma tarzı ve uygulaması ile bay Recebin gerçek yüzünü görmüş oldum.

Bakış açını değiştirmenin nedeni zaten belli. Yanlış tarafa kaymışsın.

Bakış açını değiştirmenin nedeni zaten belli. Yanlış tarafa kaymışsın.
Ne anladın benim nedenimden? Yav İsmail bak gerçekten yeşil Hitler domatesi haklı konuma getiren yorumlar yapıyorsun. Bak benden söylemesi böyle devam edersen yeşil domates karşı seni artık savunmam.

Melnur u tanımasam fetöcü derdim direkt
De de İsmail de diyordu. İstersen İS cide yap farketmez. Tüm terör örgütlerini üstüme yaftala, alıştım ben. Bunu güzel becerir Türkiye insanı. Başka bir becerisi de yok zaten.

Türkiye insanının neler becerebileceğini senin hayallerin bile algılayamaz.

Türkiye insanının neler becerebileceğini senin hayallerin bile algılayamaz.
Lo tereciye tere satma. Sen gelirken biz gidiyorduk. Kimi kime tanıtıyorsun? Öyle yüksek perdeden konuşmakla olmuyor işler. Ben reele bakarım hikaye sözlere değil.

Gidersin tabii.
Öyle gidince de unutturmayız biz kendimizi. Varmı kendine müzlüman olmak.

Gidersin tabii.
Öyle gidince de unutturmayız biz kendimizi. Varmı kendine müzlüman olmak.
Seni hiç unuturmuyum @ismail89'zum. Gel yanıma diyorum ama pasaport almaya dahi imkanın yok. Bak o kadar savunduğun bay Tayyip dahi sana bir pasaport vermiyor. Ama dünya seni kıskanıyor bu yeter sana.

Geri