Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam : d
karadenizliyim ateşli silah görmüşlüğüm var : ddKaradenizlisin sanırım. Ateşli silahlara aşina olman lazım.
Aynen en son Putin ayağına çağırdığın da İdlip'te tüm istediğimizi aldığımız gibi, o kadar şehidin hesabını sorduğumuz gibi,....Müzakerelerde istediğimizi alacağız zaten..
ordu kimseden korkmaz mevcut durumu devasa güçlü, idareciler baskılardan çekindi.
Hacim olay Yunan'dan korkmak değil. Yunanistan Türkiye ile aşık atabilecek bir ülke değil zaten. Koca Avrupa baskısı var karşımızda. Yaptırım tehdidi vardı yine. Biz bütün bunları bilerek destek olduk doğu Akdeniz konusunda. Ama yine geri adım attı tıpkı brunson olayı gibi. Tepkimiz buna.
@Prodesmotes haklı çıktı.
Bakan Akar;
"Oruç Reis de planlı faaliyeti nedeniyle döndü. Oruç Reis'in geri dönüşü ile ilgili herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Bu gerekli planlar çerçevesinde yapılan bir faaliyettir. Herhangi bir şekilde bizim oradaki haklarımızdan vazgeçmemiz söz konusu değildir. Türkiye'nin menfaatini korumak için ne yapmak gerekiyorsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz"
Lo yeşil Hitler domates, yalama konusunda eline su dökemem.Şu detay da çok önemliydi: "Öte yandan; Türkiye, Akdeniz'de uluslararası hukuka dayanan arama ve sondaj faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir. Yavuz Sondaj Gemisi halen Selçuklu-1 kuyusunda, Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi de Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerine devam etmektedir. "
Miço yalakası @melnur yalama derdinden gerçekleri göremiyor.
Lo yeşil Hitler domates, yalama konusunda eline su dökemem.
Gerçekleri göreceğiz biraz bekle ne bu telaş böyle. Yaşananlar ve yapılanlardan olayı okuyoruz. Devamlı yüksek perdeden konuşup sonra tükürüğünü yalayan bir "dünya" liderinden bahsediyoruz. Türkiye kamuoyunda eleştirel bakanları takip edersen AB'den gelecek muhtemel bir ekonomik ambargo geri adım attırmış olabilir ve bu ihtimal kanımca bayağı güçlü
Sen de şimdi yeşil domates olalı salçalık olduğun için ilk kez bir işe yaradığını zannediyorsun. Bekle görelim salçalık kadar olgunlaştınmı yoksa hala ham yeşil domatesmisin. Umudum tabiiki salçalık olacak kadar olgunlaşmış olman ve Türkiye'nin başarılı olması
Ne güzel işte bak kızarıyorsun yavaş yavaş. İnanmayacaksın ama haber doğruysa sevindim.Yeşili çok benimsedim. Kırmızı olmak istemiyorum.
Bak 10:47'de arkadaşım mesaj atmış. Geri göreve dönecekmiş Oruç Reis. Planlama bu yönde. Görev hazırlıkları yapılıyor.
Ne güzel işte bak kızarıyorsun yavaş yavaş. İnanmayacaksın ama haber doğruysa sevindim.
Ne güzel işte bak kızarıyorsun yavaş yavaş. İnanmayacaksın ama haber doğruysa sevindim.
Hep aynı şeyi savunmuyorum sadece devleti yönetenlerin hatasını eleştiriyorum. Bay Tayyip ve AKP tek başlarına devlet değiller. Sen kendini düşünüyorsan Sen n adına yanlış karar veren, hayatını karartan,.... siyasileri, iktidarları,..... eleştirmen gerekli.İnanmıyorum.
Ayrıca şu kafayı da bırak; devlet yönetiminde de insan hayatında olduğu gibi hep aynı şeyi savunmak, sürekli aynı söylemde bulunmak yararlı olmayabilir, doğru olmayabilir.
Ödeyeceğin bedelle elde edeceğin ödülü kıyaslarsın. Bugün için görünen büyük bir bedel yoktur, yarın olabilir ve aklını kullanıp vazgeçmen gerekebilir.
Bakınız: Aptal puma sendromu.
Söylentilere sevinmem biraz umutlanırım, ancak gerçek olunca ve toplum yararlanırsa sevinirim. Devleti yönetenler genelde beni sevindirecek kararlar almadı ve işler yapmadı.Biraz daha sevin o zaman. 2.2 trilyon metreküplük bir rezerv bulunduğu söylentisi var.
Hep aynı şeyi savunmuyorum sadece devleti yönetenlerin hatasını eleştiriyorum. Bay Tayyip ve AKP tek başlarına devlet değiller. Sen kendini düşünüyorsan Sen n adına yanlış karar veren, hayatını karartan,.... siyasileri, iktidarları,..... eleştirmen gerekli.
Sen gene ne aldın canım? Bak uyarıyorum iki gün sonra gel barışalım deme densiz kendisini bir nimetten sayan yeşil Hitler domates. La olum tiksinsen kaç yazar sevsen kaç yazar?İnanılmaz bir körsün. Akla zarar.
Senin yüzünden partizan olabilirim. Savunduğun düşüncelere zarar veren, karşısında olduklarına yarar sağlayan bir insansın.
Bak bu kadar tiksindiğim futbolcu ve ismail vardı sanırım. Sen 3 oldun. Yabani senin yanında pirüpak kalır.