Hatem
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O değilde, 2 gün sonra tekrar görevine dönerse bik bik edenlerin aeasında insan içine yine çıkacak yüzsüzler varmıdır?
Senin yalaka olmadığını ifade etmiş sana.Yunanistanin müzakere şartı oruç reisin geri donmesiydi. Oldu da. Bütün haber sitelerinden görebilirsin pro. Beni kaybetmek ne alaka bq
Yoo tanımıyorum, onu takip etmiyorum. Seni ve bay Tayyibi tanımam bana yetiyor.
Reis 25 eylülü bulamadım dedin attık. Yunanistan türk sondaj gemileri limana dönmediği sürece müzakere etmeyeceğini defalarca belirtmişti olay başladığından beri. Onu nereden bulayım şimdi sana. Micotakisin bu olayın yasanmasindan memnun olması ve bunun göstergesi zaten. Neyin ispatını arıyorsun daha anlamıyorum ki.Haber siteleri kaynak olamaz benim için. Planlanan alan 15 bin kilometre ise bunu bir merci açıklamış olmalı. Tarih 25 Eylül ise biri bundan bahsetmiş olmalı.
Ben de sana BBC sunuyorum: "1 Eylül'de ilan edilen son Navtex'in süresi 12 Eylül Cumartesi günü doldu."
Selanik kentinde düzenlenen yıllık basın toplantısında soruları yanıtlayan Miçotakis, "Doğu Akdeniz'deki gerginliği düşürecek bu adımın anlık olmayacağını umut ediyorum. Bu olumlu işaretler devam ettikçe Türkiye ile istikşafi görüşmeleri başlatmaya hazırız" dedi.
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Oruç Reis'in geri dönüşünün olumlu bir adım olduğunu söyledi.
Bölgede Yunanistan ile son yılların en büyük krizine neden olan araştırma görevi, daha önce üç kez uzatılmıştı.
Tekrar ediyorum: "Sıcak bir olay, neyin ne olduğu belli değil. Bilgi lazım, az bir zaman lazım. Şuan bir şey bilmiyorum."
Ayrıca Yunanistan'ın böyle bir müzakere şartı olduğuna dair de bilgi bulamadım.
Ak partiye oy vermek ak partili olmak değildir pro. Chpliler Hdp ye oy verip meclise soktuklarında Hdpli olmadıkları gibi. Yada Hdplilerin imanınoğluna oy verip başkan seçilmesini sağladıklarında chpli olmadıkları gibi.Beşer şaşar, sen yılların AKP'lisi olarak; "yanıldık" denen dönemlerde yanılmış olmalısın.
Ama bu saplama melnur düşünme yetisini kaybetmiş.
Sence Yunandan mı korktu ordumuz?birinin ver mehteri demesi lazım.
bana da öyle geliyor ki kuyruk yine kıstırılmış.
komşuyla sıfır sorun politikamız gereği oruç reis gemimizi geri çağırdık diye açıklama gelebilir.
biri de çıkar gevrek gevrek gülerek zaten istanbuldan az nüfusu var der olay biter.
vakti zamanın da milli güvenlik dersimizde albay'ımız 1 saate yunanı tümden yok ederiz demişti.
görüyorum ki yunanla yakın gelecekte savaşma ihtimalimiz yok.
merhaba yandaşgaz elveda mavi vatan ve adalar.
ordu kimseden korkmaz mevcut durumu devasa güçlü, idareciler baskılardan çekindi.Sence Yunandan mı korktu ordumuz?
Reis 25 eylülü bulamadım dedin attık. Yunanistan türk sondaj gemileri limana dönmediği sürece müzakere etmeyeceğini defalarca belirtmişti olay başladığından beri. Onu nereden bulayım şimdi sana. Micotakisin bu olayın yasanmasindan memnun olması ve bunun göstergesi zaten. Neyin ispatını arıyorsun daha anlamıyorum ki.
Hacim olay Yunan'dan korkmak değil. Yunanistan Türkiye ile aşık atabilecek bir ülke değil zaten. Koca Avrupa baskısı var karşımızda. Yaptırım tehdidi vardı yine. Biz bütün bunları bilerek destek olduk doğu Akdeniz konusunda. Ama yine geri adım attı tıpkı brunson olayı gibi. Tepkimiz buna.Sence Yunandan mı korktu ordumuz?
birinin ver mehteri demesi lazım.
bana da öyle geliyor ki kuyruk yine kıstırılmış.
komşuyla sıfır sorun politikamız gereği oruç reis gemimizi geri çağırdık diye açıklama gelebilir.
biri de çıkar gevrek gevrek gülerek zaten istanbuldan az nüfusu var der olay biter.
vakti zamanın da milli güvenlik dersimizde albay'ımız 1 saate yunanı tümden yok ederiz demişti.
görüyorum ki yunanla yakın gelecekte savaşma ihtimalimiz yok.
merhaba yandaşgaz elveda mavi vatan ve adalar.
Ak partiye oy vermek ak partili olmak değildir pro. Chpliler Hdp ye oy verip meclise soktuklarında Hdpli olmadıkları gibi. Yada Hdplilerin imanınoğluna oy verip başkan seçilmesini sağladıklarında chpli olmadıkları gibi.
Doğru Beşer Şaşar. Akpliler bunu kabul ediyor. Dost bilinenlerin kahpe çıktığını söylüyor.
Fakaaaat,
Chplilerin yıllardır fetöye küfrettikleri halde, 15 Temmuzdan sonra Fetöcülerle kanka olmalarıda, eskiden yanıldıklarını gösteriyor herhalde.
Diymi diymi
aynen age of empires oynayarak büyüdüğümden hep öyle basit bellemişim.Dostum sen savaşı oyunlardaki gibi bir şey sanıyorsun herhalde.
aynen age of empires oynayarak büyüdüğümden hep öyle basit bellemişim.
şimdi ki zamanda büyüklerim uyardıkça bilinçleniyorum.
Müzakerelerde istediğimizi alacağız zaten..
tamam : dÖnemli olan öğrenmek. Üzme kendini.