Oruç Reis Yuvaya Geri Döndü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bir kaç gündür gündemi takip etmiyorum olan bitenlerden bi haberim açıkcası sıkıldım da takip etmekten
bir rahip brunson olayına mı dönüşür diye düşünmeden edemedim.
Bence doğru düşünmüşsün. "Şahsımı" artık iyi tanıyoruz, devamlı içeride gaz veriyor dışarıda kedi gibi kuyruğunu çekip uslu uslu oturup yalvarıyor. Tabii bu arada olan ülkeye ve ekonomiye oluyor.

Doğu Akdeniz'de ilan edilen Navtex süresini dolduran Oruç Reis sismik araştırma gemisi dün gece Antalya Körfezi açıklarına demirledi.

Doğu Akdeniz'de 1 Eylül'e kadar sürdürüleceği duyurululan Oruç Reis Araştırma Gemisi'nin faaliyetleri yeni bir Navtex ile 12 Eylül'e kadar uzatılmıştı.

Doğu Akdeniz'de yeni Navtex ilanı

Doğu Akdeniz'de yeni Navtex ilanı

Oruç Reis sismik araştırma gemisine, Ataman ve Cengiz Han isimli gemiler eşlik etti. Oruç Reis, Doğu Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında daha önce ilan edilen bölgedeki çalışmalarını tamamladı. Gemi dün akşam saatlerinde Antalya Körfezi açıklarına demirledi.

Prodo herşeyi hayra yorma eleştir arada gemi limana bağlandı artık anlaştılar uzlaştılar daha öncede Rus uçağında Gazze’ye yardım götüren gemiye one minute deki kıvramasını gördük yani bu kadar biat etmeyin

Hayra yormadığım gibi şerre yormamı sağlayacak bir bilgim yok. Biliyorum zorlanıyorsunuz ama dediğim şu: "Bilmiyorum."

Gazel okumayın, dağılın.

Yavrucum, zaman zaman geliyormuş zaten. Yarın bilgi gelecek. İkmal için, bakım-onarım için, aktif görev süresi tamamlandığı, personel için...

2 ay önce de gitmiş mesela. Şimdi sen ne biliyorsun da ne anlatıyorsun?
Biraz daha zorla kendini bakalım ne bulacaksın.

Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan Oruç Reis gemisi, Türkiye ile Yunanistan arasında NATO nezdinde başlayan müzakereler çerçevesinde Antalya Limanı'na geri döndü. Yunanistan, Oruç Reis gemisinin geri dönmesinden 'memnuniyet' duyduğunu açıkladı.

Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan Oruç Reis gemisi, pazar günü Antalya Limanı'na döndü. 25 Eylül'e kadar bölgede çalışması beklenen Oruç Reis'in limana dönmesi üzerine Atina'dan açıklama geldi.

Yunan Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas, atılan adımı 'pozitif bir sinyal olarak niteledi. Yunan sözcü, daha iyi değerlendirme yapmak için gelişmeleri beklemek gerektiğinin de altını çizdi.

Ne tesadüf demi ey millet!!!

Oruç reis gemisine eşlik eden boyutu onun kadar olmasada "Cengiz Han" ve "Ataman" isimli gemiler var.Bunlardan biri bakım onarım veya eksik bir malzeme için Antalya limanına gidiyor.Navtex süresinin dolmuş olması veya başka sebeplerden dönmüş olabilir.Onun dışında çok ciddi bir arızası olursa limana geri döner.

Oruç reis gemisine eşlik eden boyutu onun kadar olmasada "Cengiz Han" ve "Ataman" isimli gemiler var.Bunlardan biri bakım onarım veya eksik bir malzeme için Antalya limanına gidiyor.Navtex süresinin dolmuş olması veya başka sebeplerden dönmüş olabilir.Onun dışında çok ciddi bir arızası olursa limana geri döner.

Aldığım bilgi o yönde. Gemici misin?

Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan Oruç Reis gemisi, Türkiye ile Yunanistan arasında NATO nezdinde başlayan müzakereler çerçevesinde Antalya Limanı'na geri döndü. Yunanistan, Oruç Reis gemisinin geri dönmesinden 'memnuniyet' duyduğunu açıkladı.

Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan Oruç Reis gemisi, pazar günü Antalya Limanı'na döndü. 25 Eylül'e kadar bölgede çalışması beklenen Oruç Reis'in limana dönmesi üzerine Atina'dan açıklama geldi.

Yunan Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas, atılan adımı 'pozitif bir sinyal olarak niteledi. Yunan sözcü, daha iyi değerlendirme yapmak için gelişmeleri beklemek gerektiğinin de altını çizdi.

Ne tesadüf demi ey millet!!!

Bu T24'ün yorumu. Son yayınlanan NAVTEX 12 Eylül tarihine kadar. 25 Eylül'e kadar çalışmasını bekleyen kim? Nasıl böyle bir beklentisi var? Yunan yetkilinin yaptığı açıklamaya daha çok itibar etmeni sağlayan ne?

Bu T24'ün yorumu. Son yayınlanan NAVTEX 12 Eylül tarihine kadar. 25 Eylül'e kadar çalışmasını bekleyen kim? Nasıl böyle bir beklentisi var? Yunan yetkilinin yaptığı açıklamaya daha çok itibar etmeni sağlayan ne?
Herhangi birisine itibar etmiyorum ama bay Tayyibi az da olsa tanıyan birisi olanları okuyabilir. Ben bay Tayyibe göre yorum yapıyorum. Geçmişte söyledikleri ve sonrasında neler oldu unutma derim.

Bize geri adım attiramayacaksiniz (yine attı)
Geminin 25 eylüle kadar planlı seferi varmış. Yani 25 eylülden önce donmesi geri adım anlamına geliyor. Geçiniz bakım onarım vs ayaklarini. Bal gibi geri adım işte. Üstelik limana dönme sebebi de diplomatik görüşmeler öncesi iyi niyet göstergesiymis. Bunu kendileri söylüyor. Yunanistan da durumu memnuniyetle karşılamış. Üstelik bugün meis adasında F16 uçakları ile şov yapacaklar. Biz de gtumuze bakacağız.
Akdeniz olayında hep arkasındaydik mavi vatan diye. Ama yine şaşırtmadı sağ olsun.

Bize geri adım attiramayacaksiniz (yine attı)
Geminin 25 eylüle kadar planlı seferi varmış. Yani 25 eylülden önce donmesi geri adım anlamına geliyor. Geçiniz bakım onarım vs ayaklarini. Bal gibi geri adım işte. Üstelik limana dönme sebebi de diplomatik görüşmeler öncesi iyi niyet göstergesiymis. Bunu kendileri söylüyor. Yunanistan da durumu memnuniyetle karşılamış. Üstelik bugün meis adasında F16 uçakları ile şov yapacaklar. Biz de gtumuze bakacağız.
Akdeniz olayında hep arkasındaydik mavi vatan diye. Ama yine şaşırtmadı sağ olsun.

"Gelmeyiz" diyen Yunanistan müzakereye geliyor demek. Sonucunda ne kazanıp ne kaybettiğimize bakmamız gerek. 25 Eylül'e kadar planlı seferi olduğunu kim söylüyor? Paylaş ben de öğrenmiş olurum. Ben bulamıyorum.
Hatem'i de kaybettik.

Herhangi birisine itibar etmiyorum ama bay Tayyibi az da olsa tanıyan birisi olanları okuyabilir. Ben bay Tayyibe göre yorum yapıyorum. Geçmişte söyledikleri ve sonrasında neler oldu unutma derim.

Bay Miçotakis'i de tanıyor musun?

"Gelmeyiz" diyen Yunanistan müzakereye geliyor demek. Sonucunda ne kazanıp ne kaybettiğimize bakmamız gerek. 25 Eylül'e kadar planlı seferi olduğunu kim söylüyor? Paylaş ben de öğrenmiş olurum. Ben bulamıyorum.
Hatem'i de kaybettik.
Yunanistanin müzakere şartı oruç reisin geri donmesiydi. Oldu da. Bütün haber sitelerinden görebilirsin pro. Beni kaybetmek ne alaka bq

Geri