Ortamda Size Bakılması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yok olmanızı istesem? Yok olmazsınız ama değil mi? Okay, scheiße..

neyse tamam, aman saç da yakışmayıversin.

okay.
Nasıl yok olayım olsam özlersiniz Okay?

Hayır sıfatın hoş saç böyle bir tarlada korkuluk gibi ama neyse sen bilirisn Okay?

BUNU SİZ İSTEDİNİZ..

rüyalarınıza girer de korkarsınız inşallahhhh

okay, anlaşıldı tamam.

A7F1E71F-72AE-4848-BBA1-4E7900D883FF.jpeg

• Üzgün
Tepkiler: ne
Allah darulacezede bakima muhtac hale getirmesin onemli olan o
Espürülerin çok güzel yalnız :D

Konuya gelecek olursak ben çok rahatsız oluyorum bu gibi durumlarda.
Fermuarımı önce kontrol ediyom açık mı unuttum diye sonra burnumu yüzümü yokluyorum sümük mü akmış diye ardından üstüme başıma bakıyom yırtık mı var felan diye sonra ben de sorun olmadığını anlayınca kız ben den etkilendi deyip konuşmaya gidiyorum ve red ediliyorum. Eee niye bana öyle bakıyordun deyince de sana öyle gelmiş ben bakmadım sen bakıyorsun diye baktım diyorlar. Kadın milleti işte kim bilir ne oldu da fikir değiştirdi.

Espürülerin çok güzel yalnız :D

Konuya gelecek olursak ben çok rahatsız oluyorum bu gibi durumlarda.
Fermuarımı önce kontrol ediyom açık mı unuttum diye sonra burnumu yüzümü yokluyorum sümük mü akmış diye ardından üstüme başıma bakıyom yırtık mı var felan diye sonra ben de sorun olmadığını anlayınca kız ben den etkilendi deyip konuşmaya gidiyorum ve red ediliyorum. Eee niye bana öyle bakıyordun deyince de sana öyle gelmiş ben bakmadım sen bakıyorsun diye baktım diyorlar. Kadın milleti işte kim bilir ne oldu da fikir değiştirdi.
Sen gidince büyüsü bozuldu demek ki beklemelisin. Ayrıca fermuar vs ilginç miş evden çıkarken sen bi aynaya uzun uzun bak :dd

Sen gidince büyüsü bozuldu demek ki beklemelisin. Ayrıca fermuar vs ilginç miş evden çıkarken sen bi aynaya uzun uzun bak :dd
Evden çıkmadan önce kontrol ediyoruz ama çarşıda sıkışınca bi cami avm tuvaletine gidiyoruz ordan çıkarken unutuyoruz kapatmayı

bakıldığımla kalırım, ileri gitmez.
ben ne güzel bakıyorsun diyerek yanına gitmem, o da ulan davar o kadar baktım yanıma gelsene demez olaysız dağılırız.

Size tuttuğunu kopartan bir insan olduğumu soyle açıklayabilirim. Uzun uzun bakistigim bir hanimin bütün ısrarlarıma rağmen kabul etmeyisi sonucunda , kendisiyle tanışmak ( tanışmak değil kelimeleri secemedim mk yani zaman geçirmek için ) için garson kiligina girmisligim vardır. yaparım affetmem.

bakisiyorsak, tanışırız.

Bir gun taksim de calistigim yillarda corba icmeye gidiyordum sabahin 5 kafam bloke olmus infilak edicem oldum yerde.
Yanimdan bir dayi gecti afro sacliydi, ben de erife kitlendim saclar bildigin boney m gibiydi yildiz gozluk falan boyle 80s afro popculari gibi.
Bkz: earth wind & fire

Erif bana donup soyle dedi;
Seenin gözün bandadır ha!
Ayildim sonra

bakıldığımla kalırım, ileri gitmez.
ben ne güzel bakıyorsun diyerek yanına gitmem, o da ulan davar o kadar baktım yanıma gelsene demez olaysız dağılırız.
Sen zaten düz bi adamsın Sjsjsj

Bir gun taksim de calistigim yillarda corba icmeye gidiyordum sabahin 5 kafam bloke olmus infilak edicem oldum yerde.
Yanimdan bir dayi gecti afro sacliydi, ben de erife kitlendim saclar bildigin boney m gibiydi yildiz gozluk falan boyle 80s afro popculari gibi.
Bkz: earth wind & fire

Erif bana donup soyle dedi;
Seenin gözün bandadır ha!
Ayildim sonra
Nasıl baktıysan :dd adam kendin den korkmuş Sjsjs

Size tuttuğunu kopartan bir insan olduğumu soyle açıklayabilirim. Uzun uzun bakistigim bir hanimin bütün ısrarlarıma rağmen kabul etmeyisi sonucunda , kendisiyle tanışmak ( tanışmak değil kelimeleri secemedim mk yani zaman geçirmek için ) için garson kiligina girmisligim vardır. yaparım affetmem.

bakisiyorsak, tanışırız.
Herkese değmez bunu biliyorsun değilmi? Hey Allahım ya :dd

bütün bakışlar senin üzerinde hissiyatı huzursuz eder
çok ortamcıl insanlara pek işlemez

• Beğen
Tepkiler: ne
Güzel Bayanların bana bakması beni rahatsız etmiyor. Burada da çirkin bir Bayan olmadığına göre, bakabilirsiniz. Sorun yok.

Geri