Ortamda Size Bakılması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
En son bi kadın bakıyordu lobi de gidipte neden bakıyorsun Lan Kadın diyemedim.
Normal bakmıyordu çünkü okay ?

Rahatsız edici :d

Allah darulacezede bakima muhtac hale getirmesin onemli olan o

Ortamdan ortama değişir..

Mesela geçen adamın birisi “I don’t need Google my husband knows everything” t-shirtü giymiş ona baktık. Gelip de sağ olsun, ne bakıyonuz lan gevreeekler demedi..

sonra başka bi amca da “nobody knows that I am a lesbian” yazılı tshirt giymiş.. o adama da baktık. O da bir şey demedi sessizce uzaklaştı.. okay?

Ben nedense ortamlarda en cok siritan kisi oluyorum, hayatimin her donemi boyle, sakarlikla olur, sarf ettigim bir soz ile olur illaki olur.

Ortamdan ortama değişir..

Mesela geçen adamın birisi “I don’t need Google my husband knows everything” t-shirtü giymiş ona baktık. Gelip de sağ olsun, ne bakıyonuz lan gevreeekler demedi..

sonra başka bi amca da “nobody knows that I am a lesbian” yazılı tshirt giymiş.. o adama da baktık. O da bir şey demedi sessizce uzaklaştı.. okay?
Ne bakıyorsun hı? Amca işi bilmiyor ki hareket çekecekti Okay :dd

W Hanım ben de sizinle aynı ortamda olsam, size bakarım. Belki beni de Hollanda’ya götürür boşluğuna gelir diye gözümü ayırmam.. ama tabii ki sadece bu sebeple değil, sizin o enerjiniz de direkt olarak etken olabilir..

(Plesk Bey şaka yapıyorum kızmayın)

Ben nedense ortamlarda en cok siritan kisi oluyorum, hayatimin her donemi boyle, sakarlikla olur, sarf ettigim bir soz ile olur illaki olur.
Sen sen sen eminim girdiğin ortamlar da burdayım enerjisine sahip sen ah nilüğğğ :d

Apla benim saçlarımı bi sal n’olur. Valla kesmeyeceğim. Sırf siz beğenmediniz diye saç mı kesilir?

Eyyyy Serçe, sen kimsin ya?

yok olmanızı istesem? Yok olmazsınız ama değil mi? Okay, scheiße..

neyse tamam, aman saç da yakışmayıversin.

okay.

Allah uçak kazası vermesin bacım

Geri