Ortamda Sevgilisini Anlatan Erkek

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4725 gün önce görüldü
Beni herkese anlatabilir sorun yok.. bilmezlerse sorun..

ya ''herkes beni dinlesin''ciler bunlar. ''bakin bana, nasil sevmisim. benim gibi seven var mi'' showculari. sonra arka planda damar sarkisi calip, herkes sigarasini icmeye baslarsa, aha, tam ortami olusturmuslar demektir. yalandan show. yalandan dertlenmeler. yalandan adamliklar. cok var boyleleri. acayip sinir oluyom. son uyari: hakikaten boylelerin derdini dinlemeyin. yazdiklarim arifc'e ithafen degildi bu arada :d

Hiç bir şekilde anlatmam.(en yakın arkadaşıma bile) Kimsenin fikrini de merak etmiyorum.Anlatilan her detay ile kendimi çırılçıplak hissederim.

Konu başlığında anlatılmak istenen durum farklı arkadaşlar ve maalesef böyle erkekler var.
Sevgili olduğu kadına değer vermediğinde ya da günübirlik ilişkilerde, aralarındaki paylaşımları detayına kadar anlatmaktan hiç çekinmiyorlar.

Evde kalmış erkek

Sürekli sevgilisinden bahsedenler övenler sıkıntılı çıkıyor genelde .d

insan sevdiğinden bahseder. yeni annelerin/ babaların sürekli bebiklerinden bahsetmesinin sebebi de budur. bir video izlemiştim sinema ile ilgili bir muhabbette, ali atay, çok alakasız bir yerde hazal kaya'nın çok neşeli bir hamile oluşundan bahsediyordu. hatta videodaki kişiler, bir an bir duraksama yaşıyorlardı çünkü ali atay, bağlamdan biraz kopuk bir şekilde hazal kaya'dan bahsediyordu jjdj aşık adam. bahsetme biçimi önemli. tabi ki art niyetle anlatmaktan bahsetmiyorum, o çok kötü. ama sevecen bir şekilde ondan bahsetmek istemek tatlı bence. ne demiş göksel "bi seni konuşurum, hep seni konuşurum" ldkdk

Geri